Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji OPPO Find X7 tanıtıldı

OPPO Find X7 tanıtıldı

OPPO Find X7, modüler kameraları ve şık tasarımıyla göz kamaştırıyor! İşte Özellikleri ve Detayları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
OPPO Find X7 tanıtıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Shiftdelete.net haberine göre, OPPO, yeni amiral gemisi akıllı telefonu Find X7'nin resmi görsellerini paylaştı. Paylaşılan görsellerde, telefonun zarif tasarımı ve dikkat çeken kamera modülü dikkat çekiyor.

OPPO Find X7 tanıtıldı

OPPO Find X7 serisi, iki farklı modelle karşımıza çıkacak: Find X7 ve Find X7 Ultra. Resmi görsellerde dikkat çeken detaylar, özellikle modüler kameralar oldu. Telefonların tanıtım tarihi olarak 8 Ocak 2024 belirlendi ve resmi Türkiye satışının şu an için düşük bir ihtimal olduğu belirtiliyor.

Zarif tasarımıyla öne çıkan Find X7, ince çerçeveleri ve kavisli ekranıyla ergonomik bir deneyim sunuyor. Arka tarafta yer alan incelikteki kamera modülü, kaba bir görüntü oluşturmadan şıklığı koruyor. Find X7'nin dikkat çeken özelliklerinden biri, global çapta ilk ve tek olan çift periskop telefoto (zoom) kamerasına sahip olması. Bu özellik, OPPO'nun rakipsiz bir zoom deneyimi sunacağına işaret ediyor.

Ana kamera için ise 1 inç boyutundaki Sony LYT-900 sensörü kullanılmış, bu da fotoğraf çekiminde üst düzey bir performans vaat ediyor. Ayrıca, OPPO ve Hasselblad işbirliğiyle geliştirilen 'HyperTone' kamera sistemi, kullanıcılara benzersiz bir fotoğrafçılık deneyimi sunacak. Find X7, teknoloji tutkunlarını etkileyici özellikleri ve şık tasarımıyla kendine çekmeyi başarıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Güzel Şarkı Söyleme Rekorunu Kırdı

Ünlü Güzel Şarkı Söyleme Rekorunu Kırdı