Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Mert Software & Electronics: LEAP 2024 Fuarı'nda yenilikçi çözümlerini sundu

Mert Software & Electronics: LEAP 2024 Fuarı'nda yenilikçi çözümlerini sundu

Mert Software & Electronics, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen LEAP 2024 fuarına katılarak son teknoloji ürünlerini ve yenilikçi çözümlerini sergiledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mert Software & Electronics: LEAP 2024 Fuarı'nda yenilikçi çözümlerini sundu
KAYNAK: İHA

Mert Software & Electronics, son teknoloji ürünlerini ve yenilikçi çözümlerini tanıtmak üzere LEAP 2024 fuarına katıldı. Riyad'da düzenlenen bu etkinlik, 4-7 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Yazılım ve bilişim hizmetlerine odaklanan fuar, sektördeki önemli firmaları bir araya getirdi.

Mert Software & Electronics LEAP 2024 Fuarı'nda yenilikçi çözümlerini sergiledi

Mert Software & Electronics'in öne çıkanları

Mert Software & Electronics, 2003 yılından bu yana bilgi teknolojisi çözümlerine yönelik hizmet veriyor. Şirket, tüm sektörlerdeki firmaların ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için teknolojik çözümler sunuyor. Özellikle MES alanında Türkiye'nin ilk ve tek E Turquality kapsamına alınan 'trex' markası ile üretimde dijital dönüşümü öncülük ediyor.

Fuara katılım ve değerlendirme

LEAP Fuarı, Riyad Sergi ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti ve 183 ülkeden 172 binden fazla katılımcıya ev sahipliği yaptı. Mert Software & Electronics Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Özdemir, fuara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özdemir, fuarın yeni iş fırsatları oluşturmak için stratejik bir adım olduğunu vurguladı ve Türkiye Pavilyonu'nda milli katılım sağladıklarını belirtti. Ayrıca, fuarın Türkiye'nin ticaret alanındaki hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir platform sunduğunu dile getirdi.

Mert Software & Electronics'in gelecek hedefleri

Mert Software & Electronics, üretim başta olmak üzere birçok firmanın dijitalleşmesi için çözümler sunmaya devam ediyor. Şirket, "unicorn" olma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, E Turquality ile yeni ihracat pazarlarını da hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mauro Icardi’nin Kadınlar Gününe Özel Yeni Saç Stili

Mauro Icardi’nin Kadınlar Gününe Özel Yeni Saç Stili