Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji LG ve Magna CES 2024'te dev inovasyonu tanıtıyor

LG ve Magna CES 2024'te dev inovasyonu tanıtıyor

LG Electronics, CES 2024’te gelişmiş sürücü destek sistemi, otomatik sürüş ve araç içi bilgi ve eğlence teknolojilerini entegre eden yeni bir mobilite platformunu tanıtacağını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
LG ve Magna CES 2024'te dev inovasyonu tanıtıyor
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

LG Electronics, dünya genelinde mobilite teknolojileri konusunda öncü olan Magna ile işbirliği yaparak, gelişmiş sürücü destek sistemleri, otomatik sürüş ve araç içi bilgi ve eğlence teknolojilerini birleştiren benzersiz bir alanlar arası platformu CES 2024'te tanıtacak. İki şirketin birleşik teknolojik gücüyle geliştirilen bu mobilite platformunun, yakın gelecekte pazara sunulması bekleniyor.

Geçen yıl başlatılan işbirliği, araç içi kullanıcı deneyimlerini daha da zenginleştirmeyi hedefliyor. LG ve Magna, etki alanları arası kokpit bilgi işlem sistemini, OEM'ler için esnek ve uygun maliyetli bir çözüm olan tek bir Çip Üzerinde Sistem (SoC) içinde başarıyla entegre etti.

LG'nin bu platformu, özel bir insan-makine ara yüzü aracılığıyla gelişmiş otomotiv ekranlarını, dijital kümeleri, artırılmış gerçeklik baş üstü göstergelerini ve görselleştirmeyi kullanarak sürücülere ve yolculara ilgi çekici, yeni deneyimler ve daha sezgisel etkileşimler sunuyor.

LG Araç Bileşenleri Çözümleri Şirketi Başkanı Eun Seok-hyun, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Geleceğin mobilite teknolojisinde kaydettiğimiz ilerlemeden son derece memnunuz. LG ve Magna'nın ortak çabaları, sürüş güvenliğini ve yol deneyimini artıran önemli teknolojilerin hızla benimsenmesini kolaylaştırarak sektörün ilerlemesine yardımcı olacak." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çiftçilere 2023 yılında 21 milyon TL destek sağladı

Çiftçilere 2023 yılında 21 milyon TL destek sağladı