Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji LG araç içi ekranları yeniden şekillendirecek

LG araç içi ekranları yeniden şekillendirecek

LG, araç içi teknolojilerinde devrim yaratacak yeni ekranlarını CES 2024'te tanıtacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
LG araç içi ekranları yeniden şekillendirecek
MUHABİR: Tayfun Akyatan

CES 2024, otomobil teknolojilerindeki son yenilikleri sergilemek için bir kez daha kapılarını açıyor. Bu yılın öne çıkan isimlerinden biri olan LG, araç içi teknolojilerinin yeni serisini tanıtıyor. LG’nin katlanabilir ve kaydırılabilir OLED ekran tasarımı, araç içerisindeki 'ekran' anlayışımızı değiştirmeye geliyor.

LG’nin yeni ekranları, kullanılmadığı durumlarda kapatılabilme özelliği ile dikkat çekiyor. Ön bölümdeki devasa ekran tasarımı, yekpare cam tasarım içerisinde hem gösterge panelini hem de multimedya sistemini barındırıyor. LG, bu ekranların tamamında 'Advanced Thin OLED' sistemini kullanacak. Cam alt tabakalar kullanacak ekranların, 'iyat anlamında' rekabetçi olması hedefleniyor.

Özellikle ön yolcu ve sürücü için önem taşıyan kaydırılabilir ekran teknolojisi, 'Privacy Mode' sayesinde ön yolcunun ana ekranı kendisine doğru kaydırarak sürücünün dikkatinin dağılmasını engellemesini sağlıyor. Böylece ön yolcu, film izleyerek ya da oyun oynayarak vakit geçirebiliyor.

Bu yenilikler, otomobil deneyimini daha da kişiselleştiriyor ve teknoloji tutkunları için CES 2024’ü kaçırılmaması gereken bir etkinlik haline getiriyor. LG’nin bu yeni teknolojileri, otomobil endüstrisindeki teknolojik ilerlemeyi bir adım daha ileri taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kibariye'den Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Çocukluğundaki C*nsel İst*smar!

Kibariye'den Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Çocukluğundaki C*nsel İst*smar!