Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji iPhone kullanıcıları için yeni alternatif uygulama mağazasını açıyor

iPhone kullanıcıları için yeni alternatif uygulama mağazasını açıyor

MacPaw, Setapp'ın Nisan ayından itibaren AB'deki iPhone kullanıcılarına alternatif uygulama mağazası olarak hizmet vereceğini duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
iPhone kullanıcıları için yeni alternatif uygulama mağazasını açıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Setapp, Nisan ayından itibaren AB'deki iPhone kullanıcılarına yönelik bir alternatif uygulama mağazası olarak faaliyet göstereceğini açıkladı. Şirket, şimdiden platformu denemek isteyenler için beta programını başlattı ve ilgilenen geliştiricilere başvuru yapma imkanı tanıdı.

iPhone kullanıcıları için yeni alternatif uygulama mağazasını açıyor

SETAPP, iPHONE İÇİN ALTERNATİF UYGULAMA MAĞAZASI OLACAK

Apple'ın Dijital Pazarlar Yasasına uyum sağlamak amacıyla AB'de gerçekleştirdiği güncellemeler arasında alternatif uygulama mağazalarına izin verme kararı da bulunuyor. Mac için geliştirilen Setapp, aylık 9,99 dolar karşılığında kullanıcılara çeşitli popüler uygulamalara erişim sağlayan bir abonelik hizmeti sunuyor. Şimdi ise Setapp, iOS 17.4 güncellemesiyle birlikte AB'deki iPhone kullanıcıları için App Store'a alternatif bir platform olarak hizmet verecek.

MacPaw ve Epic Games İşbirliği ile Alternatif Uygulama Pazarı Sunuyor

MacPaw, Epic Games ile birlikte AB'deki iPhone kullanıcılarına yönelik alternatif bir uygulama pazarı sunma planını açıklayan ilk şirketlerden biri oldu. Setapp kullanıcıları, QR kod sistemi aracılığıyla iOS uygulamalarına kolayca erişebilecekler. Beta sürümünde, üretkenlik araçlarından tasarım yazılımlarına, yaşam tarzı uygulamalarından profesyonel araçlara kadar çeşitli kategorilerde özenle seçilmiş uygulamalara erişim sağlanabilecek.

Apple'ın iOS 17.4 Güncellemesi Yakında Geliyor

Apple'ın iOS 17.4 güncellemesinin 6 Mart veya öncesinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu güncelleme, App Store'da önemli değişikliklerin yaşanacağı bir döneme işaret ediyor. Özellikle AB'deki kullanıcılar için heyecan verici bir gelişme olan bu değişiklik, Setapp gibi alternatif platformların ortaya çıkmasına neden olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göztepe Boluspor'u yenerek Süper Lig için önemli bir adım attı

Göztepe Boluspor'u yenerek Süper Lig için önemli bir adım attı