Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji iPhone 13 ve 14’e hızlı Qi3 şarjı özelliği geldi

iPhone 13 ve 14’e hızlı Qi3 şarjı özelliği geldi

Apple’dan devrim niteliğinde güncelleme getirdi. iPhone 13 ve 14 için iOS 17.2 ile Qi3 kablosuz şarj desteği sağladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
iPhone 13 ve 14’e hızlı Qi3 şarjı özelliği geldi

Apple, teknoloji dünyasını heyecanlandıran yeni bir güncellemeyle karşımızda. Yakında yayınlanacak olan iOS 17.2 sürümü, iPhone 13 ve 14 kullanıcıları için oyunun kurallarını değiştirecek yenilikler sunuyor. Bu güncellemeyle birlikte, yeni nesil Qi3 kablosuz şarj desteği genişleyerek, iPhone’ların daha hızlı şarj olmasını sağlayacak. MagSafe benzeri bir yapıya sahip olan bu standart, kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyacak.

iPhone 13 ve 14’e hızlı Qi3 şarjı özelliği geldi

Ayrıca, iPhone 15 serisinde yer alan Qi2 kablosuz şarj desteği, artık iPhone 13 ve 14 modellerinde de kullanılabilecek. Bu, eski model iPhone sahiplerinin de yeni nesil şarj teknolojilerinden faydalanabileceği anlamına geliyor.

iOS 17.2 güncellemesi sadece şarj teknolojisindeki yeniliklerle sınırlı kalmıyor; Günlük uygulamasına getirilen iyileştirmeler ve iPhone 15 Pro modellerinde eylem düğmesi için eklenen yeni çeviri desteği gibi özellikler de kullanıcıları bekliyor.

Kablosuz Sarj Nedir?

Kablosuz şarj özelliği, akıllı telefonunuz gibi bir cihazı şarj kablosu kullanmadan şarj etmenizi sağlayan teknolojidir. Endüktif şarj olarak bilinen bu konsept, elektriğin bir manyetik alan aracılığıyla iletilmesine olanak sağlar. Bir verici (bu durumda, bir elektrik prizine takılı bir şarj pedi), bir alıcı (telefon) ile salınan manyetik bir alan oluşturur. Sonrasında alıcı cihazın pilinde saklanabilen özel bir anten sayesinde akımı toplar. Kablosuz şarjın temel teknolojisi bir asırdan uzun süredir var olmasına rağmen mobil teknolojinin ortaya çıkmasıyla daha fazla dikkat çekmeye başlamıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir'de Ücretsiz Kodlama Atölyesi Minikler Geleceği İnşa Ediyor

Balıkesir'de Ücretsiz Kodlama Atölyesi Minikler Geleceği İnşa Ediyor