Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Instagram'dan iki yeni bomba özellik geldi

Instagram'dan iki yeni bomba özellik geldi

Sosyal medyanın en çok kullanılan platformlarından Instagram, kullanıcıların heyecanla beklediği iki yeni özelliğini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Instagram'dan iki yeni bomba özellik geldi
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Meta bünyesinde bulunan Instagram, profil fotoğrafı büyütme ve otomatik çeviri özellikleri ile kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmeyi hedefliyor.

Instagram'dan iki yeni bomba özellik geldi

Geçtiğimiz yılın son günlerinde takip edilen ve edilmeyen kişilerin profil fotoğrafını büyütme özelliğini devreye alan Instagram, bu özelliği daha işlevsel ve kullanıcı dostu hale getirerek güncelliyor. Instagram analisti Alessandro Paluzzi'nin paylaşımına göre, kullanıcılar artık profil fotoğrafına tıklayarak daha fazla büyütme imkanına sahip olacaklar.

Bu güncelleme ile birlikte profil fotoğraflarını daha detaylı inceleme şansına sahip olan Instagram kullanıcıları, takip ettikleri veya etmedikleri kişilerin fotoğraflarını daha yakından görebilecekler.

Ayrıca, Instagram altyazı özelliği için otomatik çeviri üzerinde çalıştığını da duyurdu. Otomatik çeviri özelliğinin yapay zeka destekli olacağı belirtilirken, detaylar henüz paylaşılmadı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, farklı dillerdeki içerikleri daha kolay anlayabilecek ve etkileşimde bulunabilecekler.

Instagram'ın bu yenilikleri, platformun kullanıcılarına daha interaktif ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunma çabasını gösteriyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uzmandan sünnet önerisi! Sünnet için ideal dönem ne zaman?

Uzmandan sünnet önerisi! Sünnet için ideal dönem ne zaman?