Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Fallout: London modu için erteleme kararı alındı

Fallout: London modu için erteleme kararı alındı

Fallout serisinin yeni modu Fallout: London, 23 Nisan'da çıkması planlanmasına rağmen süresiz olarak ertelendi. Oyuncular, Fallout 4 için yayınlanacak büyük güncellemeyle birlikte yeni bir tarih bekliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fallout: London modu için erteleme kararı alındı
KAYNAK: Haber Merkezi

Fallout serisi, şu sıralar Amazon Prime'da yayınlanan uyarlama dizisiyle gündemde. Bu yapım, sadece dizinin değil, aynı zamanda oyunun da popülaritesini artırıyor. Özellikle yeni çıkan oyunların satış oranlarını artıran bu dizi, oyuncular arasında büyük ilgi görüyor. Ancak, serinin hayranlarını üzecek bir haber geldi.

Fallout: London modu için erteleme kararı alındı

Fallout: London Modunun Erteleme Kararı

23 Nisan'da çıkması planlanan yeni Fallout 4 modu, yani Fallout: London, maalesef süresiz bir erteleme kararı aldı. Bu erteleme, oyunseverler arasında hayal kırıklığı yarattı. Yeni bir tarih belirlenmeyerek, modun ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini koruyor.

Güncelleme ve Ertelenme Nedeni

Fallout 4 için performans ve grafik açısından büyük bir güncelleme yapılacak. Bu güncelleme hem PC hem de konsol oyuncularına sunulacak ve 25 Nisan tarihinde yayınlanacak. Bu sebeple, Fallout: London modunun çıkışı ertelendi ve yeni bir tarih verilmedi.

Fallout: London Modu Hakkında

Fallout: London, iddialara göre neredeyse bir oyun kadar detaylı ve büyük olacak. Oyun, serinin birinci ve ikinci oyununun geçtiği zamanda, yani 2237 yılında geçecek. Bu mod, oyunculara farklı bir dünya ve deneyim sunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fallout 76 kısa bir süreliğine ücretsiz oynanabilecek

Fallout 76 kısa bir süreliğine ücretsiz oynanabilecek