Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Elon Musk Microsoft'un küresel kesintisini dalga geçerek eleştirdi

Elon Musk Microsoft'un küresel kesintisini dalga geçerek eleştirdi

Elon Musk, Microsoft'un dünya çapında yaşadığı büyük kesintiyi alaycı bir şekilde eleştirdi. X sosyal ağında yayınladığı caps ile durumu mizahi bir dille yorumladı. Microsoft'un aksaklıkları sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Musk'ın paylaştığı görsel dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elon Musk Microsoft'un küresel kesintisini dalga geçerek eleştirdi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Elon Musk, Microsoft'un dünya çapında yaşadığı büyük kesintiyi alaycı bir şekilde eleştirdi. Girişimci, X sosyal ağında (eski adıyla Twitter) paylaştığı mizahi caps ile Microsoft'un aksaklıklarını ti'ye aldı.

Elon Musk Microsoft'un küresel kesintisini dalga geçerek eleştirdi

19 Temmuz'da Windows işletim sisteminin global çapta yaşadığı kesinti, büyük havaalanlarından bankalara, tren istasyonlarından TV kanallarına kadar birçok kritik hizmetin aksamasına neden oldu. Türkiye, ABD, Avustralya, Almanya ve İspanya'da kitlesel teknik arızalar bildirildi.

Musk, bu kesintilere yanıt olarak, X sosyal ağını temsil eden bir adamın sakin bir şekilde sigara içtiği ve Microsoft'u temsil eden insanların ise panik içinde dört bir yanda koşuşturduğunu gösteren bir caps paylaştı. Bu esprili paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından geniş yankı uyandırdı.

Musk'ın paylaşımı, Microsoft'un küresel çapta yaşadığı teknik sorunlara esprili bir yaklaşım getirdi ve sosyal medyada birçok kullanıcının ilgisini çekti. Bu durum, teknoloji dünyasındaki büyük kesintilerin ve bu tür olaylara verilen tepkilerin sosyal medyada nasıl hızla yayıldığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KDK'dan sahipsiz hayvanlara acil tedbir önerisi

KDK'dan sahipsiz hayvanlara acil tedbir önerisi