Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji CW Enerji İzmir'deki bir fabrikanın çatısına güneş enerji santrali kurdu

CW Enerji İzmir'deki bir fabrikanın çatısına güneş enerji santrali kurdu

CW Enerji, İzmir'deki bir fabrikanın çatısına kurduğu güneş enerji santrali ile çevre dostu ve ekonomik enerji üretimine katkı sağlıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CW Enerji İzmir'deki bir fabrikanın çatısına güneş enerji santrali kurdu
KAYNAK: CW Enerji/ Bülten

CW Enerji, İzmir'deki bir fabrikanın çatısına 8772,865 kWp gücündeki güneş enerji santralini başarıyla tamamladı. Bu adım, çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik alanındaki çabalarını sürdüren şirketin önemli bir adımı olarak kaydedildi.

CEO'nun Açıklamaları

CW Enerji'nin CEO'su Volkan Yılmaz, projenin tamamlanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, günümüzde çevresel endişelerin arttığını ve bu nedenle firmaların sürdürülebilirlik çalışmalarına daha fazla önem verdiğini vurguladı. Yılmaz, güneş enerjisinin çevre dostu ve karbon salımını azaltan bir enerji kaynağı olduğunu belirterek, güneş enerji santrallerinin şirketler için karbon salınımını azaltmada önemli bir rol oynadığını ifade etti.

CW Enerji İzmir'deki bir fabrikanın çatısına güneş enerji santrali kurdu

Sürdürülebilir Geleceğe Katkı

CW Enerji'nin Türkiye'nin farklı illerinde hizmet verdiğini belirten Yılmaz, güneş enerjisi kaynaklarını kullanımına yönelik çözümler sunmaya devam ettiklerini ve güneş enerjisi panelleriyle firmaların çatılarını donattıklarını dile getirdi. Bu adımların, sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlamak amacıyla atıldığını vurguladı.

Çevresel Ayak İzinin Azaltılması

Firmanın çatısına kurulan güneş enerji santrali ile yıllık 5.656.694 kg karbon salımının önüne geçilmesi ve 854 ağacın kurtarılması hedefleniyor. Bu sayede, firmanın çevresel ayak izinin azaltılması ve enerji maliyetlerinin düşürülmesi amaçlanıyor. CW Enerji'nin çevreye duyarlı ve ekonomik çözümler sunarak, sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağladığına dikkat çekiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları değişti

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları değişti