Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Bilsoft yerli yazılımlar veri güvenliğinde hayati rol oynuyor!

Bilsoft yerli yazılımlar veri güvenliğinde hayati rol oynuyor!

Bilsoft Yazılım Proje Yöneticisi Gökhan Bal, veri güvenliği konusunda yerli yazılımların büyük bir önem taşıdığını vurgulayarak, yerli üretimlerin sağladığı güvenliği anlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bilsoft yerli yazılımlar veri güvenliğinde hayati rol oynuyor!
KAYNAK: İHA

Gökhan Bal, yerli yazılımların veri güvenliğinde kritik bir rol oynayarak kişisel gizliliği, işletmelerin finansal güvenliğini ve ulusal güvenliği koruduğunu belirtti.

Bal, her yerli üretimin güvenlik garantisi sağlamadığını belirterek şunları söyledi: "İşletmeler, başarılı bir yönetim için çalışmalarını sürdürürken, kendi işletmelerinin ve müşterilerinin veri güvenliği konusunda da büyük bir hassasiyet göstermelidir. Günümüz dijital çağında, kişisel ve kurumsal veriler dijital ortamlarda saklanmakta, işlenmekte ve paylaşılmaktadır. Bu nedenle, veri güvenliği kritik bir konudur."

Ulusal muhasebe standartlarının, yabancı ülkelerin finansal politikalara müdahalesini sınırlayarak ulusal çıkarları koruduğunu ifade eden Bal, yerli yazılımların rolünü şu şekilde açıkladı: "Hassas finansal verilerin yerel alanlarda güvenli bir şekilde depolanması ve ülkemizin yasalarına uygun şekilde kaydedilmesi önemlidir. Yerli yazılımlar, bu verilerin yabancı üreticiler tarafından yurt dışına taşınma riskini en aza indirerek ülkemizin teknolojik bağımsızlığını destekler."

Son olarak, Bal, Bilsoft Yazılım olarak 2005 yılından bu yana muhasebe, e-fatura ve e-ticaret gibi alanlarda yerli yazılımlar üreterek ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Asgari Ücret Zam Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Asgari Ücret Zam Açıklaması!