Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Asus'un yeni mini bilgisayarı ASUS NUC 13 Rugged tanıtıldı

Asus'un yeni mini bilgisayarı ASUS NUC 13 Rugged tanıtıldı

ASUS, yeni mini bilgisayarı NUC 13 Rugged'i tanıttı. Fansız ve toz geçirmeyen yapıya sahip olan bu bilgisayar, zorlu koşullarda kullanım için tasarlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Asus'un yeni mini bilgisayarı ASUS NUC 13 Rugged tanıtıldı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Bilgisayar sektörünün öncü isimlerinden ASUS, son olarak yeni mini bilgisayar modeli ASUS NUC 13 Rugged'ı tanıttı. Fansız ve toz geçirmez özelliklere sahip bu model, kompakt boyutlarına rağmen sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor.

Asus'un yeni mini bilgisayarı ASUS NUC 13 Rugged tanıtıldı

İşte ASUS NUC 13 Rugged'ın teknik özellikleri:

ASUS NUC 13 Rugged, Intel'in Alder Lake-N işlemcilerinden güç alıyor. Intel Processor N50, Atom x7211E ve Atom x7425E gibi seçeneklerle sunulan bu mini bilgisayar, 16 GB'a kadar DDR5 RAM desteği ve 64 GB depolama alanı ile donatılmış durumda.

Toz geçirmez özelliği bulunan bu model, iki adet 4K ekranı destekleyebilen 'Short' ve 'Tall' olmak üzere iki farklı versiyonu sunuyor. 'Short' versiyon, 6 watt güç tüketimiyle çalışırken 0-40 derece santigrat aralığında kullanılabiliyor ve 174 x 108 x 26 mm boyutlarına sahip. 'Tall' versiyon ise 12 watt güç tüketiyor, 0-50 derece santigrat aralığında çalışabiliyor ve 174 x 108 x 36 mm boyutlarına sahip. 'Tall' versiyonda antenler ve soğutma ızgaraları gibi ek özellikler bulunuyor.

ASUS NUC 13 Rugged, Intel AX210 Wireless kartıyla WiFi 6E ve Bluetooth 5.2 desteği sunarken çift 2.5 GbE Ethernet portlarına da sahip. Bağlantı noktaları arasında iki adet USB 3.2 Gen 1 Type-A, iki adet USB 2.0 Type-A, iki adet HDMI 2.1, iki adet RJ45 ve bir adet DC güç girişi bulunuyor. Yeni mini bilgisayar, kompakt boyutları ve güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uzmandan skolyoz uyarısı: Çok ileri eğriliklerde ani ölüm riski var

Uzmandan skolyoz uyarısı: Çok ileri eğriliklerde ani ölüm riski var