Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Assassin’s Creed Codename Red geliyor

Assassin’s Creed Codename Red geliyor

Ubisoft, Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Codename Red için çıkış tarihini duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Assassin’s Creed Codename Red geliyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Dünyaca ünlü oyun şirketi Ubisoft'un gözbebeği olan Assassin’s Creed serisi, oyuncular tarafından büyük ilgi görüyor. Geçen yıl piyasaya sürülen son oyunun ardından, yeni bir Assassin’s Creed yapımı heyecanla bekleniyordu. Şimdi ise Assassin’s Creed Codename Red adlı yeni oyunun çıkış tarihi belli oldu.

Assassin’s Creed Codename Red geliyor

Assassin’s Creed Codename Red için bekleyiş başlıyor

Assassin’s Creed serisinin önceki oyunu olan Assassin’s Creed Mirage, Ekim 2023'te piyasaya sürüldü ve oyunculardan tam not aldı. Şimdi ise gözler, bu yapımın devamı niteliğindeki Assassin’s Creed Codename Red'e çevrildi. Peki, bu heyecanla beklenen oyun ne zaman piyasaya sürülecek?

Ubisoft'tan açıklama: 2025'te geliyor

Ubisoft, son mali raporunda finansal verilerin yanı sıra Assassin’s Creed: Codename Red'in 2025 yılında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Daha önceki sızıntılarda Kasım 2024'ün oyunun duyuru tarihi olarak belirtildiği biliniyordu. Ancak, resmi açıklama ile oyunun çıkış tarihi netlik kazandı.

Feodal Japonya'da geçecek heyecan verici bir oyun

Assassin’s Creed Codename Red'in hikayesi, feodal Japonya döneminde geçecek. Ubisoft Quebec stüdyosunun geliştirdiği bu oyun, Jonathan Dumont liderliğinde hayata geçiriliyor. Oyunseverler, bu yeni macerayı merakla bekliyor.

Diğer projeler ne durumda?

Ubisoft'un raporunda yer alan bilgilere göre, Project Obsidian adıyla bilinen ancak detayları hakkında pek fazla bilgi bulunmayan bir proje de geliştiriliyor. Ayrıca, Assassin’s Creed Black Flag için Remake'in çıkacağı da duyuruldu. Bu Remake'te aynı hikaye işlenecek ancak gemi ve tırmanış mekaniklerinde değişiklikler yapılacak. Oyunculara daha fazla özelleştirme seçeneği sunulması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB sözleşmeli er alımı 2024 son başvuru tarihi belli oldu

MSB sözleşmeli er alımı 2024 son başvuru tarihi belli oldu