Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Apple'ın ekran altı Face ID'li iPhone'u çıkarma tarihi ertelendi

Apple'ın ekran altı Face ID'li iPhone'u çıkarma tarihi ertelendi

Apple'ın ekran altı Face ID planlarına ilişkin gelişmeler, teknoloji dünyasında heyecan uyandırıyor. Ancak beklenenin daha uzun süre ertelenmesi, merak uyandırıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Apple'ın ekran altı Face ID'li iPhone'u çıkarma tarihi ertelendi
KAYNAK: Haber Merkezi

Apple, her yılın merakla beklenen lansman etkinliklerinde yeni iPhone modellerini duyururken, bu yılın iddiaları arasında ekranda Dynamic Island veya herhangi bir çentik olmayan bir iPhone modelinin piyasaya sürüleceği de vardı. Ancak, The Elec tarafından alıntılanan Omdia araştırmacısı Kang Min-soo'nun yaptığı açıklamalara göre, panel altı Face ID'nin çıkış tarihi beklenenden daha ileri bir tarihe ertelendiğini iddia ediyor.

Apple'ın ekran altı Face ID'li iPhone'u çıkarma tarihi ertelendi

Apple'ın, pandemi sonrası ekran altı Face ID'ye sahip bir iPhone modeli üretmesi bekleniyordu. Güvenilir analist Ming-Chi Kuo, bu yıl çıkacak iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinin panel altı Face ID teknolojisine sahip olacağını öne sürmüştü. Ancak, Kang Min-soo'nun Seul'deki 2024 Kore Ekran Konferansı'nda yaptığı açıklamalara göre, ekran altı Face ID'nin 2027 yılında piyasaya sürülecek iPhone modellerinde kullanıma sunulacağı ifade edildi.

Bu gelişme, Apple hayranlarını ve endüstri uzmanlarını şaşırttı ve bazıları için tam ekran iPhone'un hayalini uzaklaştırdı. Ekran altına sensör ve kamera yerleştirmek ve bu teknolojilerin sorunsuz çalışmasını sağlamak, teknik ve mühendislik açısından oldukça zorlu bir süreçtir. Ayrıca, Apple'ın 2026 yılında, açıldığında yedi ila sekiz inç arasında bir ekrana sahip bir telefon/tablet hibriti çıkaracağı da öngörülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Şimşek'ten kredi ve ek vergi açıklaması

Bakan Şimşek'ten kredi ve ek vergi açıklaması