Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Sertaç Şanlı Fenerbahçe Beko’da

Sertaç Şanlı Fenerbahçe Beko’da

Geçtiğimiz sezon Barcelona forması giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı, Fenerbahçe Beko'ya transfer oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sertaç Şanlı Fenerbahçe Beko’da

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol takımı Sertaç Şanlı'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı laciverli ekip, 32 yaşındaki milli oyuncu ile  ile iki yıllık anlaşmaya vardı. Transfer haberi Fenerbahçe Beko resmi Twitter hesabından da duyuruldu. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Sertaç Şanlı Fenerbahçe Beko’da! ✍️??<br><br>? <a href="https://t.co/SDZEq9XrMP">https://t.co/SDZEq9XrMP</a> <a href="https://t.co/zdbHgzTH98">pic.twitter.com/zdbHgzTH98</a></p>&mdash; Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) <a href="https://twitter.com/FBBasketbol/status/1679415699981193220?ref_src=twsrc%5Etfw">July 13, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

2018-2021 yılları arasında Anadolu Efes formasını giyen Sertaç Şanlı, 2021 yazında ise İspanya’nın ve Avrupa basketbolunun güçlü ekibi Barcelona’ya transfer oldu. Katalan ekibiyle iki sezon boyunca birçok başarıya imza atan milli basketbolcu, son sezonunda Barcelona ile 36 EuroLeague maçına çıktı ve 6.2 sayı, 3.1 ribaund ile oynadı.

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Döşemealtı’nda renkli görüntüler

Döşemealtı’nda renkli görüntüler