Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Real Madrid’in yeni gol makinesi

Real Madrid’in yeni gol makinesi

Real Madrid'in genç yıldızı Bellingham, Ronaldo ve Di Stefano'yu geçti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Real Madrid’in yeni gol makinesi
KAYNAK: Haber Merkezi

Real Madrid'in genç yıldızı Jude Bellingham, La Liga'nın 14. haftasında Cadiz ağlarına attığı golle kulüp efsaneleri Cristiano Ronaldo ve Alfredo Di Stefano'yu geçti. İngiliz oyuncu, Real Madrid formasıyla çıktığı ilk 15 maçta 14 gol attı ve üç de asist yaptı. Bellingham, bu performansıyla Real Madrid'in tarihinde ilk 15 maçta en çok gol atan oyuncusu oldu.

Bellingham, 18 yaşında bu başarıya ulaşarak, Real Madrid'in tarihindeki en iyi genç oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

Jude Bellingham kimdir?

Jude Victor William Bellingham (d. 29 Haziran 2003; Stourbridge, İngiltere), La Liga ekiplerinden Real Madrid'de orta saha mevkisinde oynayan İngiliz milli futbolcudur. Jude Bellingham'ın kardeşi Jobe Bellingham da kendisi gibi futbolcu olup Championship ekiplerinden Sunderland forması giymektedir.

Futbol kariyerine Birmingham City'nin altyapısında başlayan Bellingham, Ağustos 2019'da 16 yaş 38 günlükken ilk kez A takıma çıkan kulübün en genç oyuncusu oldu ve 2019-20 sezonu boyunca düzenli olarak oynadı. Temmuz 2020'de Borussia Dortmund'a katıldı ve ilk rekabetçi maçında kulübün gelmiş geçmiş en genç golcüsü oldu.

İngiltere'yi 15 yaş altı, 16 yaş altı, 17 yaş altı ve 21 yaş altı seviyelerinde temsil etti. Kasım 2020'de A milli takım için ilk maçına çıktı ve ülkeyi 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2022 FIFA Dünya Kupası'nda temsil etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nevrigül Alan Olayında Son Dakika Gelişmesi: Müge Anlı Açıkladı!

Nevrigül Alan Olayında Son Dakika Gelişmesi: Müge Anlı Açıkladı!