Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Kepez’de Yürüyüş Takımları Şampiyonası! Lansman Gerçekleşti!

Kepez’de Yürüyüş Takımları Şampiyonası! Lansman Gerçekleşti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğinde, Dokuma Modern Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Lansmanı büyük ilgi gördü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de Yürüyüş Takımları Şampiyonası! Lansman Gerçekleşti!
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Kepez Belediyesi/ Bülten

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğinde, Dokuma Modern Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Lansmanı büyük ilgi gördü. Tütüncü, bu organizasyonun Antalya’nın tanıtımına ve Türk sporuna büyük katkı sağlayacağını belirtti.

65 Ülkeden 750 Sporcu Antalya’da Buluşacak

21 Nisan’da Antalya EXPO 2016 alanında gerçekleştirilecek olan şampiyonaya 65 ülkeden 750 sporcu katılacak. Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve Dünya Atletizm Takımlar Yürüyüş Şampiyonası CEO’su Arif Alpkılış’ın da katıldığı lansmanda konuşan Tütüncü, bu etkinliğin kent tarihi açısından son derece anlamlı olduğunu vurguladı.

Dunya Yuruyus Takimlar Sampiyonasi Lansmani Kepezde Yapildi 2

Antalya, Uluslararası Organizasyonlara Ev Sahipliği Yapıyor

Tütüncü, “Antalya, dünyanın en güzel yerlerinden biri ve antik çağların merkezi. Son yıllarda uluslararası organizasyonlara başarıyla ev sahipliği yapması, Antalya’nın başarı hanesinin en parlak noktalarından biri. Bu organizasyon, şehrimizin tanıtımına büyük bir katkı sağlarken, aynı zamanda Türkiye’nin ve milli sporcularımızın uluslararası alanda başarılar ortaya koyması açısından da önemli bir basamak” dedi.

Kepez Belediyesi, Dünya Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’in Antalya’nın en büyük ilçesi olduğunu ve son 15 yılda inanılmaz atılımlar gerçekleştirdiğini belirtti. Tütüncü, “Antalya’nın ev sahipliği yaptığı bu organizasyonu Kepez Belediyemiz en güzel şekilde forse edecek. Bu, Kepez’in nereden nereye geldiğinin çok açık bir resmi” dedi. Tütüncü, organizasyonun Türkiye’ye kazandırılmasında destekleri olan Atletizm Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teşekkür etti. Tütüncü, “Sayın Valimizin destek ve önderliğinde devletimizin bütün imkanlarını en güzel şekilde kullanarak hem Antalya’mızın tanıtımına kıymetli bir katkı ortaya koyacağız, hem de Türk sporuna Türk gençliğine çok kıymetli bir katkı sunmuş olacağız” dedi. Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak dünya şampiyonasına ev sahipliği yapmanın onurunu kalplerinde saklayacaklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Muratpaşa'da icradan satılık daire

Antalya Muratpaşa'da icradan satılık daire