Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Hull City'de Doğukan Sinik'in Geleceği Belirsiz

Hull City'de Doğukan Sinik'in Geleceği Belirsiz

Hull City'nin İngiltere Şampiyonası liginde mücadele eden kadrosunda yer alan Türk oyuncu Doğukan Sinik, sezonun ilk sezonunda beklenen performansını göstermeyince Teknik Direktör Liam Rosenior'dan açıklamalar geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hull City'de Doğukan Sinik'in Geleceği Belirsiz
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, sezonun ilk yarısında forma şansı bulmakta zorlanan Doğukan Sinik'in takımdaki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 1,5 yıl önce Antalyaspor'dan transfer edilen genç oyuncu, Hull City forması altında beklenen performansı sergileyememiş gibi görünüyor.

Doğukan Sinik (1)-1

Geçen sezon ikinci sezon kiralık olarak Antalyaspor'a giden Doğukan Sinik, sezon sonunda Hull City'ye dönmüştü. Ancak bu sezon Türk oyuncu sadece 1 maç forma şansı bulabildi ve toplamda 22 dakika sahada kaldı.

Doğukan Sinik (2)

Liam Rosenior, Doğukan Sinik'in durumuyla ilgili olarak, "Doğukan ile ilgili bir karar vermemiz gerekiyor. " şeklinde konuştu.

Teknik direktör, Doğukan Sinik'in kiralık olarak gönderilebileceği ihtimalini gündeme getirdi. "Dodo belki kiralanabilir olarak kiralanabilir. Böylece o da süre boyunca kullanılabilir. Maçın oynanması var"dan faydalandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyanet suç duyurusunda bulunmuştu: Volkan Konak'tan açıklama

Diyanet suç duyurusunda bulunmuştu: Volkan Konak'tan açıklama