Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Fransa Açık’ta Bugün Kadınlar Finali Oyanancak

Fransa Açık’ta Bugün Kadınlar Finali Oyanancak

Roland Garros’ta final vakti. Kadınların bir numarası Iga Swiatek ile Karolina Muchova  10 Haziran Cumartesi (bugün) saat 16.00’da şampiyonluk mücadelesine çıkıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fransa Açık’ta Bugün Kadınlar Finali Oyanancak

Roland Garros’ta sona yaklaşırken kadınlarda turnuvanın son maçı bugün 16.00’da Philippe Chatrier’de Iga Swiatek ile Karolina Muchova arasında oynanacak. 
 
Dünya bir numarası Swiatek, 2022 Fransa Açık finalinin rövanşı niteliğindeki mücadelede Coco Gauff’u rahat geçerken turnuvanın sürprizlerinden 14 numaralı seribaşı Beatriz Haddad Maia’ya karşı yarı finalde de zorlanmadı. Üçüncü Fransa Açık şampiyonluğunu isteyen Polonyalı turnuvada oynadığı toplam 29 maçta sadece iki mağlubiyet aldı. Swiatek’in finaldeki en büyük güvencesi yine toprak zeminde harika bir silaha dönüşen forehand’leri olacak.
 
Çek Muchova ise bu turnuvadan önce 2021 Avustralya Açık’ta yarı finale çıkmış ve bu derece majör turnuvalarda gösterdiği en büyük başarı olmuştu. Özellikle vuruş çeşitliliği ve sakinliğiyle dikkat çeken dünya 43 numarası, yarı finalde favori gösterilen Aryna Sabalenka’ya karşı bunları çok iyi kullanmıştı. Turnuvanın şimdiye kadarki en iyi maçı oynanırken son sette direnç gösteren Muchova maç puanı gösterdiği mücadelede 2-5’ten geri dönerek son seti 7-5 almayı başarmıştı.
 
İki oyuncu kariyerlerinde bir kere 2019’da Prag’da karşılaşırken mücadeleden Muchova 2-1 galip ayrılmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Minik ellerden minik kalplere

Minik ellerden minik kalplere