Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Filede Antalya derbisi

Filede Antalya derbisi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadın 2. Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor ikinci maçında bugün bir diğer Antalya takımı Kepez Belediyesi ile karşılaşıyor. İki Antalya takımı saat 13.00’da Turgut Özal Spor Salonu’nda karşı karşıya geliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Filede Antalya derbisi


Antalyaspor’dan verilen bilgiye göre, yoğun bir hazırlık döneminin ardından, sezonun ilk maçında Antalyaspor Kadın Voleybol Takımı’nın Söke Voleybol takımı karşısında taraftarların da desteğiyle 3-0 gibi net bir skorla galip geldikleri için duydukları mutluluğu anlatan Antrenör Gökhan Egeli, “Tüm takımlar için ilk maç önemlidir. Bu sezon yeni olduğumuz 2. Lig'deki ilk galibiyet bizim için daha da anlamlı oldu. Yaklaşık 2 aydır sürdürdüğümüz yoğun antrenman temposunun karşılığını aldığımıza inanıyoruz” diye konuştu.

“GALİBİYET PEŞİNDEYİZ”

4 günde 2 maç oynayacaklarını belirten Egeli, şunları söyledi: “Bu kısa hazırlık dönemine rağmen bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Genç bir kadro yapısına sahip olmamıza rağmen güzel bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Genç oyuncularımızın enerjisi ve tecrübeli oyuncularımızın da katkılarıyla güzel bir sezon geçireceğimize inancımız tam”(Haber Merkezi)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ders arasında fidan diktiler

Ders arasında fidan diktiler