Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe kupa heyecanında Ankaragücü'nün konuğu olacak

Fenerbahçe kupa heyecanında Ankaragücü'nün konuğu olacak

Fenerbahçe, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe kupa heyecanında Ankaragücü'nün konuğu olacak

Türkiye Kupası çeyrek final aşamasında Fenerbahçe, yarın Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.Mücadele, tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve başlama saati 20.45 olarak belirlendi. Fenerbahçe, ligde 27 maçta 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle liderlik koltuğunda oturuyor. Ankaragücü ise 27 maçta 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 15. sırada yer alıyor. İki ekip arasında daha önce Türkiye Kupası'nda oynanan 16 maçta Fenerbahçe 8 galibiyet elde ederken, Ankaragücü ise 7 galibiyet aldı.

Geçmiş Karşılaşmaların Analizi:

Ligde bu sezon oynanan maçlarda Fenerbahçe, Ankaragücü'ne deplasmanda 1-0, kendi sahasında ise 2-1'lik skorlarla üstünlük sağladı. İki takım arasındaki son kupada karşılaşma ise 2010-2011 sezonunda gerçekleşti ve Ankaragücü, sahadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı.

Takım Performansları:

Fenerbahçe, son 17 resmi maçında yenilgi yüzü görmedi ve dış sahada oynadığı son 7 maçı kazandı. Ankaragücü ise kupada şimdiye kadar gösterdiği performansla çeyrek finale yükseldi.

Kupa Yolundaki Performanslar:

Fenerbahçe, bu sezon kupada Adanaspor'u 6-0, Gaziantep FK'yı ise 2-0'lık skorlarla mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Ankaragücü ise Arguvanspor'u 2-0, İskenderunspor'u 3-1, Rizespor'u 3-1 ve 24 Erzincanspor'u 5-1'lik skorlarla geçerek bu aşamaya geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eskişehir'de İş Anlaşmazlığından Kaynaklanan Tartışmada Arkadaşını Vuran Şüpheli Tutuklandı

Eskişehir'de İş Anlaşmazlığından Kaynaklanan Tartışmada Arkadaşını Vuran Şüpheli Tutuklandı