Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş'ın yeni transferi Al-Musrati İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın yeni transferi Al-Musrati İstanbul'a geldi

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Portekiz Ligi ekiplerinden Braga’nın başarılı orta saha oyuncusu Al-Musrati’yi renklerine bağladı. 27 yaşındaki Libyalı futbolcu, İstanbul Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı ve kendisini karşılayan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ın yeni transferi Al-Musrati İstanbul'a geldi
KAYNAK: İHA

Beşiktaş'ın transfer atağında yeni bir adım daha atıldı. Siyah-beyazlılar, orta saha güçlerini güçlendirmek için Portekiz'den Al-Musrati ile anlaşma sağladı. 27 yaşındaki Libyalı oyuncu, İstanbul'a gelerek Beşiktaş kariyerine başladı.

Al-Musrati: "Taraftarı Mutlu Etmek İçin Elimden Geleni Yapacağım"

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının karşısına geçen Al-Musrati, transferinin ardından duygularını paylaştı. Tecrübeli orta saha oyuncusu, 'Taraftarımızı mutlu etmek için sahada gerekli gayreti sarf edeceğim. Burada olmak harika bir duygu. Umuyorum ki her şey iyi gidecektir. Ben elimden geleni yapacağım' şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Al-Musrati İstanbul'a geldi

Beşiktaş Yönetiminden Açıklama

Günün ikinci transferinde de kameralar karşısına geçen Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Al-Musrati'nin transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Yücel, "Hakikaten çok mutluyuz. Bu transfer sürecinde sporcumuzda kulübümüzde çok istekliydi. Beşiktaş’a gönül verenler bugüne dek sabrettiler. İnşallah güzel günler Beşiktaş taraftarını bekliyor." dedi.

Ayrılış

Transferin ardından kendisini bekleyen yetkililerle birlikte havalimanından ayrılan Al-Musrati, Beşiktaş formasıyla sahalarda boy gösterecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'ın yeni transferi Köhn ilk antrenmanına çıktı

Galatasaray'ın yeni transferi Köhn ilk antrenmanına çıktı