Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş geleceğine yatırım yapıyor iki yeni sözleşme imzalandı

Beşiktaş geleceğine yatırım yapıyor iki yeni sözleşme imzalandı

Beşiktaş, genç yeteneklere odaklanıyor! Abdülmecid Dönmez ve Şahin Kalınsazlıoğlu ile 2025-26'ya kadar profesyonel sözleşme imzaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş geleceğine yatırım yapıyor iki yeni sözleşme imzalandı
KAYNAK: İHA

Türkiye'nin köklü futbol kulüplerinden Beşiktaş, genç yeteneklere verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Siyah-beyazlı ekip, Beşiktaş Futbol Akademisi'nin alt yapısında yetişen ve Artaş U-19 Takımı'nda başarılı performanslar sergileyen iki genç futbolcu, Abdülmecid Dönmez ve Şahin Kalınsazlıoğlu ile profesyonel sözleşme imzaladığını duyurdu.

Abdülmecit Dönmez kimdir? Şahin Kalınsızlıoğlu kimdir?

Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Abdülmecid Dönmez'in 2015 yılından beri Beşiktaş Futbol Akademisi'nde eğitim aldığı, Şahin Kalınsazlıoğlu'nun ise 2018 yılından bu yana kulüp alt yapısında gelişimini sürdürdüğü belirtildi. İki genç yetenekle yapılan anlaşmanın 2025-26 sezonu sonuna kadar geçerli olduğu ifade edildi.

Beşiktaş geleceğine yatırım yapıyor iki yeni sözleşme imzalandı

[poll id="29"][/poll]

Beşiktaş'a uzun yıllar katkı sağlayabilecek oyuncular

Kulüp yetkilileri, genç futbolcuların Beşiktaş'a uzun yıllar boyunca önemli katkılarda bulunacaklarına inandıklarını ifade ederek, "Abdülmecid Dönmez ile Şahin Kalınsazlıoğlu'na başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızı sunarız" şeklinde konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Beşiktaş geleceğe yatırım yapıyor

Bu hamle, Beşiktaş'ın genç yetenekleri koruma ve geliştirme konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor. Kulüp, geleceğin yıldızlarını yetiştirerek Türk futboluna katkıda bulunma misyonunu sürdürüyor. Beşiktaş taraftarları, Abdülmecid Dönmez ve Şahin Kalınsazlıoğlu'nun performanslarıyla gelecekte takımlarına önemli katkılar sağlayacağına inanarak heyecanla bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
500 TL'lik banknot tartışması: Uzmanlar ne diyor?

500 TL'lik banknot tartışması: Uzmanlar ne diyor?