Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray'a PFDK şoku

Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray'a PFDK şoku

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 13. haftanın ardından saha olayları ve hakemlere yönelik açıklamalar nedeniyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray'a PFDK şoku
KAYNAK: İHA

Beşiktaş, Fenerbahçe, Konyaspor ve Samsunspor'un taraftarları, 12 Kasım Cumartesi günü oynanan maçlarda çirkin ve kötü tezahüratlarda bulundu. Bu nedenle bu dört kulüp, PFDK'ya sevk edildi.

Galatasaray Kulübü, 27 Kasım tarihinde resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada ve Başkan Dursun Özbek'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakemlere yönelik açıklamalarda bulundu. Bu nedenle Galatasaray ve Özbek, PFDK'ya sevk edildi.

Fenerbahçe Kulübü ve idarecisi Ahmet Ketenci de 28 Kasım tarihinde resmi internet sitesinden yaptıkları açıklamada hakemlere yönelik açıklamalarda bulundu. Bu nedenle bu iki kurum da PFDK'ya sevk edildi.

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma ve teknik sorumlusu Atılay Canel de 12 Kasım tarihinde oynanan Fatih Karagümrük-Galatasaray maçında hakemlere yönelik açıklamalarda bulundu. Bu nedenle bu iki isim de PFDK'ya sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Belen'de araç cayır cayır yandı

Hatay Belen'de araç cayır cayır yandı