Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Başpehlivan Ali Gürbüz, Avdan’da

Başpehlivan Ali Gürbüz, Avdan’da

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan Ali Gürbüz, Kurbanını Korkuteli’ne bağlı Avdan mahallesinde şenlik ağası Sadullah Özdemir ve oğlu Ömer Özdemir tarafından hediye edilen danayı keserek bağışladı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başpehlivan Ali Gürbüz, Avdan’da

    Edirne’de bu yıl 660’şıncısı düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde İsmail Koç’u yenerek başpehlivanlığı kazanan Ali Gürbüz, Kurban bayramı dolayısıyla Avdan mahallesinde Sadullah Özdemir tarafından hediye edilen danayı keserek kutladı.

    Avdan mahalle girişinde davul ve zurna ile karşılanan Başpehlivan Ali Gürbüz, burada Kurbanlık danayı kestirdi. Başpehlivan Gürbüz, dananın yarısını alırken, yarısını da pay ederek bağışladı.



    Başpehlivan Ali Gürbüz; “Böyle güzel bir günde, kurbanımızı kestik. Bizlere dana bağışında bulunan Şenlik ağası Sadullah Özdemir ve oğlu Ömer Özdemir’e teşekkür ederim. Güreşlerimde olsun, Korkuteli ziyaretlerinde olsun Korkuteli halkı hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı. İyi günümde de kötü günümde de her zaman yanımdaydı. Tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.

    Avdanlılar derneği başkanı Durali Köle, Avdan Mahalle Muhtarı Şaban Hoda, Başpehlivan Ali Gürbüz ve ailesine bir çıta bal ikramında bulundu.

    Başpehlivan Ali Gürbüz, yine davul ve zurna ile uğurlandı.


Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütükçü’ye 2 müjde

Kütükçü’ye 2 müjde