Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Antalyaspor’da deprem !

Antalyaspor’da deprem !

Antalyaspor’da bir süredir devam Seden huzursuzluk Ali Şafak Öztürk başkanlığındaki yönetimin seçimli olağanüstü genel kurulu almasıyla yeni bir boyut kazandı. Olağanüstü kongreye kadar görev başında olduklarını söyleyen Kulüp Başkanı Öztürk, yönetim kurulu toplantısını gözyaşları içinde terk etti..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor’da deprem !


Antalyaspor’da bir süredir devam Seden huzursuzluk Ali Şafak Öztürk başkanlığındaki yönetimin seçimli olağanüstü genel kurulu almasıyla yeni bir boyut kazandı.  Olağanüstü kongreye kadar görev başında olduklarını söyleyen Kulüp Başkanı Öztürk, yönetim kurulu toplantısını gözyaşları içinde terk etti..

 

Antalyaspor Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını ve tarihinin ilerleyen günlerde açıklayacaklarını söyledi.  Öztürk, “Antalyaspor’da görev teklif edildiğinde vizyonumuzun sportif başarı yakalamak suretiyle kentimizin adının dünyada daha bilinir hale gelmesi ve Antalya’nın Türkiye’de turizmin başkenti olmasından dolayı Antalya şehrinin başarıyı hak ettiğini düşündük. Burada Barcelona şehrinin ve kulübünün örnek alınabileceğini belirttik” şeklinde konuştu.

ÖDEMEYİ ZAMANINDA YAPTIK

Ali Şafak Öztürk,  şunları söyledi : Öztürk, “Kurumsallaşmaya öncelik vererek kulübün itibarını üst seviyeye çektiklerini belirterek, şunları söyledi : “Stadı devraldık, çok yatırım yaptık. Antalyaspor’a yakışır hale getirdik. Döşemealtı Tesisleri'ni devraldık. İşletim maliyetlerini üstlenerek teknik ve idari kadrolarımızın kullanımına sunduk. Antalyaspor’un tüm branşlarda üst liglerde temsil edilmemesi adına basketbol şubesini kurduk. Kombine sayısını 24 binli rakamlara taşıdık. Kentin takıma ilgisi eski yıllar seviyesine ve üstüne çıkarıldı. Avrupa’da uygulanan pilot takım uygulamasını kulübümüzde uygulamaya aldık ve genç futbolcuların profesyonelliğe adım atması öncesi, iyi yetişmesi için proje üretilmiş Kemerspor ile bu konuda anlaşma imzalanmıştır. Lisanslı futbolcu kadromuzdaki kalabalık yapıyı yüzde 50 oranında indirdik. Antalyaspor tarihin en başarılı sezonunu geçirdik. Sportif başarı olarak ilk senemizde. Bir çok ilkin gerçekleştirildiği sezonda bir bütün olduk. Camia ile birbirimizle başarılı bir dönem geçirdiğimize inanıyorum.”(Haber Merkezi)

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyükşehir’e ‘cesur’ bütçe

Büyükşehir’e ‘cesur’ bütçe