Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor ALMANYA’DA 3 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

ALMANYA’DA 3 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, kamp yaptığı Almanya'da 3 hazırlık maçı oynayacak. Yarın saat 16.00'da Bochum, 26 Temmuz günü saat 14.00'te Paderborn 7 ve 30 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'de Alman devi Borussia Dortmund ile karşılaşacak..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ALMANYA’DA 3 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Almanya'da sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar, futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde günde çift antrenman gerçekleştiriyor. Akdeniz ekibi sabah yapılan antrenmanda iki grup halinde aktivasyon ve yenileme yaparken, fitness salonundaki aktivasyondan sonra havuza inerek sutopu oynadı. Oynanan maçı beyaz yelekli takım kazandı.

ÖMER TOPRAĞA SÜPRİZ PASTA

Antalyaspor'da akşam yemeğinin ardından Werder Bremen'den ayrılarak takıma transfer olan Ömer Toprak'ın doğum günü kutlandı. Sinan Gümüş, kesilen pastanın ilk dilimini Ömer Toprak'a yedirdi.

KAMPTAN SONRA İLK MAÇ GALATASARAYLA

Antalyaspor, ilk hazırlık kampında Burdur'da 3 hazırlık maçı yaparken, Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv'e 1-0 yenildi. İkinci hazırlık maçında Başakşehir ile golsüz berabere kalan Antalyaspor, son hazırlık maçında Bodrumspor'u 2-0 yenmeyi başardı. Akdeniz ekibi Almanya'da da 3 hazırlık maçı yapacak. Kırmızı-beyazlılar yarın saat 16.00'da Bochum, 26 Temmuz günü saat 14.00'te Paderborn 7 ve 30 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'de Alman devi Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Antalyaspor, son maçın ardından Almanya kampını tamamlayıp Türkiye'ye dönecek ve sezonun ilk maçı olan Galatasaray hazırlıklarını tesislerinde sürdürecek. (DHA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlk açıklama Soyer’den

İlk açıklama Soyer’den