Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Ali Koç'u düşüren Göztepe yöneticisi özür diledi

Ali Koç'u düşüren Göztepe yöneticisi özür diledi

Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yapılan saldırının yankıları sürerken, olayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ali Koç'u düşüren Göztepe yöneticisi özür diledi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a saldırarak yere düşmesine neden olan Göztepe yönetim kurulu üyesi Fatih Özkan, sarı-lacivertli camiadan ve Ali Koç'tan özür diledi. Savcılıkta ifade veren Fatih Özkan, 'Ali Koç'u saha dışına çıkarmak istedim. Yerler ıslaktı, hızımı ayarlayamadım ve istemeden sert bir şekilde ittim. Yaralama kastım yoktu' şeklinde kendini savunmuştu. Ancak bu savunma, hukuki süreçte Özkan’ın ceza almasına engel olamadı ve mahkeme, Özkan’a ev hapsi cezası verdi.

Özür Dileme Açıklaması

Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '17/08/24 tarihinde futbolumuzun iki güzide kulübü arasında oynanan müsabaka sırasında meydana gelen ve halihazırda kamuoyunu meşgul etmeye devam eden menfur olayın bir tarafı olarak yaşanan bu olay nedeni ile son derece üzgün olduğumun bilinmesini isterim. Kamuoyunun bu olay nedeni ile daha fazla meşgul edilmemesi; her iki güzide kulübe gönül vermiş taraftarların yıpratılmaması için başta tüm kamuoyu olmak üzere mensubu olduğum Göztepe Spor Kulübü, kulüp onursal başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile tüm Fenerbahçe camiasından özür dilediğimi kamuoyuna saygı ile bildiririm' ifadelerini kullandı.

Olayın Detayları

Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a tribünlerden atılan yabancı maddeler sonucu saldırı gerçekleşmişti. Koç, tribüne giremeyen taraftarlarına destek olmak amacıyla deplasman tribününe gittiğinde, tribünden atılan şişeler ve diğer maddeler sonucu yerde kalmıştı. Bu olay, sahada kısa süreli bir arbede yaşanmasına neden olmuş ve hakem Kadir Sağlam oyunu durdurmuştu. Başkan Koç’un sahadan ayrılmasıyla karşılaşma kaldığı yerden devam etmişti.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reha Muhtar Hastaneye Kaldırıldı! Reha Muhtar Kimdir?

Reha Muhtar Hastaneye Kaldırıldı! Reha Muhtar Kimdir?