Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Sadio Mane Süper Lig'e Transfer Oluyor: Görüşmeler Başladı

Sadio Mane Süper Lig'e Transfer Oluyor: Görüşmeler Başladı

Beşiktaş, Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübünden Sadio Mane ile transfer görüşmelerine başladı. Hasan Arat. Başkan El-Muammer ile görüşme gerçekleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sadio Mane Süper Lig'e Transfer Oluyor: Görüşmeler Başladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Transfer döneminde ses getiren hareketlerle adından söz ettiren Beşiktaş, Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübünde forma giyen dünya çapında ünlü futbolcu Sadio Mane ile transfer görüşmelerine başladı. Kulüp Başkanı Hasan Arat'ın, Al Nassr Başkanı Musalli El-Muammer ile yaptığı görüşmenin ardından Mane transferi için adımlar atılmaya başlandı. Mane'nin, Beşiktaş'a olumlu yaklaştığı ve kariyerine Müslüman bir ülkede devam etmek istediği belirtildi.

Sadio Mane Süper Lig'e Transfer Oluyor: Görüşmeler Başladı

Hasan Arat ve Musalli El-Muammer Görüşme Yaptı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'a giderek, Al Nassr Başkanı Musalli El-Muammer ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. İki kulüp arasında prensip anlaşmasına varılarak transferlerde öncelik sağlanması kararlaştırıldı. Arat, Mane transferi konusunda El-Muammer'den kolaylık talep etti.

Sadio Mane Süper Lig'e Transfer Oluyor: Görüşmeler Başladı

Sadio Mane, Beşiktaş'a Katılmak İstiyor

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da istenmeyen oyuncular arasında gösterilen Sadio Mane'nin, Beşiktaş'a transfer olmak istediği konuşuluyor. Mane'nin, Müslüman bir ülkede futbol kariyerine devam etmek istemesi nedeniyle Beşiktaş'a olumlu yanıt verdiği belirtiliyor.

Beşiktaş Taraftarı Mane Transferini Heyecanla Bekliyor

Beşiktaş taraftarı, Sadio Mane gibi bir dünya yıldızını takımlarında görmek istiyor. Mane, Al Nassr formasıyla çıktığı 52 maçta 19 gol atıp 15 asist yaparak toplamda 34 gole direkt katkı sağladı. Bu performansıyla Beşiktaşlı taraftarların beklentilerini de yükseltti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borsa haftaya yükselişle başladı

Borsa haftaya yükselişle başladı