Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Manisa FK Tesislerine Zor Giriş Yaptı

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Manisa FK Tesislerine Zor Giriş Yaptı

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Manisa FK'nın tesis ziyaretinde yaşadığı zorlukları ve MASKİ'nin kazı çalışmalarına tepkisini dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Manisa FK Tesislerine Zor Giriş Yaptı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü’nün Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında tesise ulaşmak için kazılan hendeğin üzerinden atlamak zorunda kalan Hacıosmanoğlu, bu durumun Türk futboluna yakışmadığını dile getirdi.

MASKİ'nin Kazı Çalışmalarına Tepki

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (MASKİ) geçtiğimiz aydan beri yürüttüğü kazı çalışmaları nedeniyle, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu tesise zor şartlarda giriş yaptı. Manisa FK Başkanı Yasemin Buket Aktan ve kulüp yönetimi tarafından karşılanan Hacıosmanoğlu, gördüğü manzaranın kabul edilemez olduğunu belirtti. Hacıosmanoğlu, “Sabah engellerin üzerinden atlayarak geldik, bir anlam veremedim. Yetkililerle ben de bugün konuşacağım. Burası ne Türkiye'ye yakışıyor ne de bizim ulaşmak istediğimiz barış, kardeşlik iklimine yakışıyor. Biz futbola katkı sağlanmasını bekliyoruz. Bu görüntüler çok çirkin. Biz de yetkililerle ilgili bu konuda görüşme yapacağız” dedi.

 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Manisa FK Tesislerine Zor Giriş Yaptı

Manisa FK ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Arasında Gerginlik

Manisa FK ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında süregelen tesis krizi de Hacıosmanoğlu’nun gündemindeydi. Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa FK’nın tesisi düşük bedellerle kullandığını iddia ederek, kulübe tahliye çağrısında bulunmuştu. Manisa FK ise 2026’ya kadar kira sözleşmesi olduğunu belirterek tesislerden çıkmayacağını duyurdu. Kulüp yönetimi, belediyenin kendilerini yıpratmak için sürekli kazı çalışmaları yaptığını iddia ederken, belediye ise çalışmaların rutin ve planlı olduğunu savundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Emekli Subaylar Derneği’nden Teğmenlere Destek

Türkiye Emekli Subaylar Derneği’nden Teğmenlere Destek