Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Mersin'de düzenlenen Bioderma Pro Beach Tour'da kazananlar belli oldu

Mersin'de düzenlenen Bioderma Pro Beach Tour'da kazananlar belli oldu

Mersin'de düzenlenen 'Bioderma Pro Beach Tour'un altıncı ayağı, Kızkalesi plajında heyecan dolu final maçlarıyla sona erdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mersin'de düzenlenen Bioderma Pro Beach Tour'da kazananlar belli oldu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde düzenlenen ‘Bioderma Pro Beach Tour’un altıncı ayağı, Kızkalesi plajında yapılan final maçlarıyla tamamlandı. Organizasyona, Türkiye'nin yanı sıra İran, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ukrayna ve Azerbaycan’dan gelen sporcular da katıldı.

4 Gün Süren Mücadelede Kazananlar Belirlendi

Erkeklerde 21, kadınlarda ise 14 takımın mücadele ettiği turnuvada büyük bir rekabet yaşandı. Final maçlarının ardından ödül töreni düzenlendi. Kazanan takımlara kupa, madalya, Bioderma özel hediye paketleri ve para ödülü verildi.

Kadınlar kategorisinde Su Şimdim ve Ceylin Sayar üçüncü, Ukraynalı sporcular Kseniia Mazur ve Anna Kalahenko ikinci, Merve Çelebi ve Yaren Sencel ise birinci oldu. Erkekler kategorisinde Hasan Hüseyin Mermer ve Sacit Kurt üçüncü, Batuhan Kuru ve Yusuf Özdemir ikinci, İranlı sporcular Bahman Salemiinjeboroun ve Alireza Aghajanı ikilisi ise birinci oldu.

Mersin’in marka değerine büyük katkı sağlıyor

Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, bu tür organizasyonların Mersin’in marka değerine büyük katkı sağladığını belirtti. Gökayaz, ‘’4 gün süren bir turnuva oldu. Çok çekişmeli, çok güzel maçlar oldu. İzleyenlere gerçekten büyük keyif yaşattı. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak böyle organizasyonları çok önemsiyoruz. Bundan sonra da 29 Eylül’de 3.’sünü düzenleyeceğimiz Kilikya Ultra Maratonu’da bu bölgede, bu alanda olacak. Ardından ekim ayında Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu ve aralık ayında Mersin Maratonu ile süreç devam edecek. Tüm bu çalışmaların Mersin’in marka değerine büyük katkılar yaptığına inanıyoruz. Yıldan yıla hem kaliteli hale gelen hem de zenginleşen bir içerikle bu çalışmaları devam ettiriyor olacağız'' dedi.

Benim için çok güzel bir turnuvaydı

Kıbrıs’tan katılan ve kadınlar kategorisinde şampiyon olan Merve Çelebi, ‘’Biz bütün turnuvalara partnerimle birlikte katılıyoruz. Bu yıl 6 turnuvanın altısında da şampiyon olduk. Mersin bizim için çok önemliydi. Ben en son buraya geldiğimde turnuvayı şampiyon olarak tamamlamıştım bunda da şampiyon olmak istiyordum. Mersin atmosferini her zaman çok seviyorum. Kıbrıslı olduğum için hava şartları da buraya çok benziyor o yüzden sıkıntı yaşanmadım. Benim için çok güzel bir turnuvaydı'' diye konuştu.

Final maçları inanılmazdı

Erkekler kategorisinde şampiyon olan Mersin'de yaşadığı tecrübelerden memnun kaldığını ve organizasyonun çok iyi geçtiğini İranlı sporcu Alireza Aghajanı, ‘’Mersin’e ilk kez geliyorum. İnsanları çok nazik. Oyunculara ve Türkiye Voleybol Federasyonu’na teşekkür ediyorum. Final maçları inanılmazdı'' şeklinde konuştu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Müstakil Evde Yangın: Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Manavgat’ta Müstakil Evde Yangın: Ev Kullanılamaz Hale Geldi