Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Şehit Annesine Anlamlı Ziyaret

Şehit Annesine Anlamlı Ziyaret

Vali Aydoğdu, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Şehit Annesi Hanım Aytekin'i Ziyaret Etti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şehit Annesine Anlamlı Ziyaret
KAYNAK: İHA

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 2012 yılında Bingöl'de askeri konvoya yapılan roketatarlı saldırıda şehit düşen Ahmet Aytekin'in annesi Hanım Aytekin'i hastanede ziyaret etti. Vali Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri/ Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ile birlikte Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Hanım Aytekin'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

A W249849 02

Şehit Annesine Ziyaret

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Hanım Aytekin'i ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu, Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız'dan hastanın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında Hanım Aytekin'e moral veren Vali Aydoğdu, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Hastane Genelinde Ziyaretler

Vali Aydoğdu, ziyareti sırasında hastanenin diğer servislerinde tedavi gören hastaları da unutmadı. Hastane genelinde yaptığı ziyaretlerde tüm hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Aydoğdu, sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini iletti.

Vali Aydoğdu'dan Anlamlı Mesaj

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Vali Aydoğdu, 'Şehitlerimizin aileleri bizler için çok kıymetlidir. Onların acılarını bir nebze olsun hafifletmek ve yanlarında olmak bizim en önemli görevlerimizden biridir. Hanım Aytekin hanımefendiye ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum,' dedi.    

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarımsal girdi enflasyonunda yükseliş devam ediyor

Tarımsal girdi enflasyonunda yükseliş devam ediyor