Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Maseter botoks tedavisi yüzleri güldürüyor

Maseter botoks tedavisi yüzleri güldürüyor

Diş Sıkma ve Gıcırdatma Şikayetlerine Son: Düzce Üniversitesi Diş Polikliniği'nde Maseter Botoks

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Maseter botoks tedavisi yüzleri güldürüyor
KAYNAK: İHA

A W250463 01Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Diş Polikliniği’nde Maseter Botoks tedavileri başladı. Diş sıkma, diş gıcırdatma, nöropatik ağrılar ve diğer dental ağrı şikayetleri olan hastalar, bu yeni tedavi yöntemi sayesinde rahat bir nefes alıyor.

Diş Hekimi Jale Demir’den Maseter Botoks Tedavisi

Diş Polikliniği’nde Maseter Botoks tedavisini yürüten Diş Hekimi Jale Demir, bu tedavinin insan sağlığı açısından büyük öneme sahip olduğunu belirtti. Çoğu kişinin botoksu kozmetik bir işlem olarak bildiğini ifade eden Demir, dental botoksun çene yapısını geri kazandırmanın yanı sıra diş sıkma, diş gıcırdatma ve çene ağrıları gibi şikayetleri de ortadan kaldırdığını söyledi.

Dental Botoks Tedavisinin Faydaları

Maseter Botoks tedavisi, diş sıkma ve gıcırdatma şikayetlerinin yanı sıra nöropatik çene ağrıları gibi çeşitli dental sorunların çözümünde etkili bir yöntem olarak öne çıkıyor. Düzce Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde uygulanan bu tedavi, hastaların yaşam kalitesini artırıyor.

Düzce Üniversitesi’nde Tek

Diş Hekimi Jale Demir, Düzce ilinde bu tedavinin yalnızca Düzce Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde yapıldığını hatırlattı. Diş sıkma, uykuda diş gıcırdatma ve nöropatik çene ağrıları şikayetleri yaşayan kişilerin merkeze başvurarak bu tedaviden faydalanabileceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bangladeş'te Şiddetli Protestolar: Devlet Televizyonu Binası Ateşe Verildi

Bangladeş'te Şiddetli Protestolar: Devlet Televizyonu Binası Ateşe Verildi