Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Kepez'de sağlık hizmetleri büyüyor!

Kepez'de sağlık hizmetleri büyüyor!

Antalya'nın Kepez ilçesinde, hayırseverler tarafından yaptırılan Erdoğan Bayen-Tuncay Kaya Aile Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez'de sağlık hizmetleri büyüyor!
KAYNAK: Kepez Belediyesi/Bülten

Açılış törenine, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı konuşmada, göreve geldiğinde Kepez'de bir tane sağlık polikliniği bulunduğunu belirterek, bugün 15 kamu hastane ve sağlık kuruluşu, 4 özel hastane ve 38 aile sağlığı merkezi bulunduğunu söyledi.

Tütüncü, "Sağlık alanında da çok önemli çalışmalar yaptık. Göreve geldiğimizde Kepez'de bir tane sağlık tesisi vardı. Bugün geldiğimiz noktada Kepez'de 15 tane hastane ve kamu sağlık kuruluşu, 4 özel hastane, 37 tane aile sağlığı merkezi yaptık ve bu 38'ncisi. Şimdi yenileri geliyor. Sağlık çalışmalarımızın sonuncusu da Antalya Şehir Hastanesi... Hükümetimizin ilçemize kazandırdığı, kazandırılış sürecinde Kepez Belediye meclisi olarak çok büyük bir mücadele verdiğimiz bir sağlık tesisimiz. Antalya'da sağlık alanında önemli bir merkez olmaktan dolayı iftihar ediyoruz." dedi.

Hayırseverlere teşekkür eden Tütüncü, "Aile Sağlığı Merkezileri konusunda hayırseverlerin çok ciddi manada desteklerine dikkati çekiyorum. Bu konuda belediyenin çalışmaları olduğunu ve aile sağlığı merkezi bekleyen mahallelerde de bu çalışmaların yapılacağının altını çiziyorum." diye konuştu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aslan saldırısında can kaybı! Şok olacaksınız

Aslan saldırısında can kaybı! Şok olacaksınız