Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Kalp kapakçıklarının çürüdüğünü tesadüfen öğrendi!

Kalp kapakçıklarının çürüdüğünü tesadüfen öğrendi!

Genç kadın başka bir rahatsızlık için hastaneye gittiğinde kalp yetmezliği hastası olduğunu öğrenince şaşkına döndü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kalp kapakçıklarının çürüdüğünü tesadüfen öğrendi!
KAYNAK: İHA

İstanbul'da yaşayan 27 yaşındaki Dilan Taş, tesadüfen hastaneye başvurduğunda kalp yetmezliği hastası olduğunu öğrendi. Kalp kapakçıkları çürüyen Taş, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen 6 saatlik ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.

Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Babürhan Özbek tarafından gerçekleştirilen başarılı ameliyat sonrasında Dilan Taş, eskisi gibi kan sulandırıcı ilaçlar kullanmak zorunda kalmayacak. Doç. Dr. Babürhan Özbek, hastanın doğumsal ve edinilmiş kalp hastalıkları bulunduğunu, kalbin genişlediğini ve kalp kapakçıklarının çürüdüğünü belirtti. Ameliyat sırasında kalp zarı ile septum bölgesini onaran ve sol yaprakçıdaki yetmezliği gideren bir müdahale gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Doç. Dr. Babürhan Özbek

Hastanın ameliyat sonrasında sağlığına kavuştuğu ve bir hafta içinde taburcu edildiği belirtildi. Dilan Taş, hastaneye başvurduğunda hastalığını tesadüfen öğrendiğini ve ameliyat olması gerektiğini öğrendikten sonra birçok hastane gezdiklerini ancak en sonunda Doç. Dr. Babürhan Özbek'i tavsiye aldıklarını ifade etti. Hocasının kendisine detaylı bilgi verdiğini ve pozitif bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Taş, şu an kendisini çok iyi hissettiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beren Saat, Tatlıtuğ ile yakınlaşma sahneleri hakkında ilk kez konuştu!

Beren Saat, Tatlıtuğ ile yakınlaşma sahneleri hakkında ilk kez konuştu!