Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Ayak topuğundan 37 santim tel çıkan kadın şoke oldu

Ayak topuğundan 37 santim tel çıkan kadın şoke oldu

Ayak topuğundan tel çıkan kadının bacağında 5 parça daha tel tespit edildi. Şaşkına dönen hasta suç duyurusunda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayak topuğundan 37 santim tel çıkan kadın şoke oldu
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Meke Mahallesi'nde yaşayan 58 yaşındaki Nazika Kandemir, evde oturduğu sırada topuğunda bir ağrı hissetti. Ağrının geldiği bölümden tel dışarı doğru çıktı. Bacağından tel çıkmasına anlam veremeyen Kandemir ve ailesi hastaneye başvurdu.

5 parça tel daha bulundu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kandemir’in ayağından 37 santimetre uzunluğunda tel çıkarıldı. Ardından çekilen röntgende Kandemir'in ayağında 5 parça halinde başka tellerin de bulunduğu ortaya çıktı.

A W095920 02 N

Suç duyurusunda bulundu

Nazika Kandemir şunları söyledi: 'Bu olay olmadan önce ayağımda kaşıntı ve bazen ağrı hissediyordum. Bir anda bu tel çıktı. Hastaneye gittik, ayağımda 5 parça halinde başka tellerin de olduğu söylendi. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Fakat bu telin nereden geldiğini öğrenmek, bir ihmal varsa ortaya çıkmasını istiyorum.' Telin nereden geldiğini bulmak için ikisi özel olmak üzere hastane yönetimleri ile görüşen Kandemir ailesi bir cevap alamayınca savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor All Star 2024 Takımları Belli Oldu

Survivor All Star 2024 Takımları Belli Oldu