Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber “Yok öyle 3,5’a imza”

“Yok öyle 3,5’a imza”

Memurların ve memur emeklilerinin 2 yıllık zam oranının belirleneceği 6'ncı dönem toplu sözleşme süreci öncesi sendikalar yurt genelinde ayağa kalktı. Bugün Birleşik Kamu-İş il Temsilciliği de ‘Yok öyle 3,5’a imza atmak’ diyerek sokağa çıkıyor

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Yok öyle 3,5’a imza”

    Yaklaşık 5,5 milyon yurttaşı ilgilendiren 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini açıklayan ama taleplerine dair bir adım göremeyen sendikalar yurt genelinde sokağa çıkıyor. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’na bağlı sendikalar da ‘Yok öyle 3,5’a imza atmak’ diyerek sokağa çıkacak.


    Birleşik Kamu-İş Antalya İl Temsilciliği 26 Temmuz saat 18.30’da toplu sözleşme sürecine dair açıklama yapacak. Sadık Acar’ın temsilcisi olduğu Birleşik Kamu-İş’in basın açıklaması Attalos Meydanı’nda olacak.


    Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu geçtiğimiz günlerde  2022-2023 yıllarına ait ilişkin kamu emekçilerinin ekonomik, sosyal ve özlük hakları konusundaki taleplerini ve çözüm önerilerini kamuoyuna açıklamıştı.

BU HAFTA EYLEM HAFTASI!

    Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, Türkiye genelinde 26 Temmuz’da başlayacak basın açıklamalarının 2 Ağustos’ta Ankara’daki basın açıklamasıyla sonlanacağını kaydetti. Buna göre bugün Burdur’da ve Antalya’da, yarın Aydın’da ve İzmir’de, 28  Temmuz’da Tekirdağ’da ve İstanbul’da, 29 Temmuz’da Bursa’da, 30 Temmuz’da  Adana’da sendika sokağa çıkacak ve taleplerini yineleyecek. En son açıklama Ankara’da 2 Ağustos’ta yapılarak sona erecek.

    Emel Bayram

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balkan’dan ‘Kandil’in baronları’na tepki

Balkan’dan ‘Kandil’in baronları’na tepki