Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Suna Kan nerede defnedilecek?

Suna Kan nerede defnedilecek?

Devlet Sanatçısı Suna Kan, yarın 10:30'da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Tarihi Salon’da yapılacak törenin ardından Kocatepe Camii’nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Suna Kan nerede defnedilecek?

Dünyaca ünlü keman virtüözü, emekli Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) solist sanatçısı Suna Kan, 88 yaşında hayatını kaybetti.

CSO, Kan'ın vefatını sosyal medya hesabından, "Ülkemizin yetiştirdiği en değerli sanatçılardan biri olan ve orkestramızda 44 yıl boyunca 'Solist Sanatçı' unvanı ile çalışarak dünyanın dört bir yanında üstün başarılarıyla ülkemizi temsil eden Prof. Dr. Suna Kan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta ailesi olmak üzere ülkemizin ve tüm sanat camiasının başı sağ olsun" diye duyurdu.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="zxx" dir="ltr"><a href="https://t.co/SKQqyAtxQT">pic.twitter.com/SKQqyAtxQT</a></p>&mdash; Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (@CSO1826) <a href="https://twitter.com/CSO1826/status/1667790017274494977?ref_src=twsrc%5Etfw">June 11, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

CSO'dan son gelen bilgiye göre devlet sanatçısı Kan'ın cenazesi, 12 Haziran Pazartesi günü saat 10.30'da CSO Ada Ankara Tarihi Salon’da yapılacak tören ve Kocatepe Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.

Nihat SARAÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İst*smara susmayacağız!

İst*smara susmayacağız!