Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber “Mültecilere vatandaşlık verilmemeliydi”

“Mültecilere vatandaşlık verilmemeliydi”

Genel seçimlere 38 gün kala Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı verilen yabancı uyrukluların seçimlerde oy kullanması konusu gündeme geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Mültecilere vatandaşlık verilmemeliydi”

Zafer Partisi’nin dikkat çektiği mülteci ve sığınmacılara verilen vatandaşlık hususu hakkında konuşan Zafer Partisi Antalya İl Başkanı Yaşar Kökçe, “Oy kullanma konusu tartışılmadan önce vatandaşlık verilmesinin önüne geçilmesi gerekirdi” dedi.

Zafer Partisi konuyla ilgili uzun zamandır çalışıyor diyen Zafer Partisi Antalya İl Başkanı Yaşar Kökçe,  “En başından itibaren konuya dikkat çeken tek partiyiz. Söylediğimiz rakamlara inanmadılar, bu rakamlar çok önemli değil gibisinden konuyu geçiştirdiler. Seçimin nasıl bir sonuçla biteceğini bilmiyorlar. Tam sayı ne kadar bilinmiyor ama bir milyonun üzerinde Türk vatandaşı yapılmış mültecinin oy kullanacağını biliyoruz. Vatandaş yapılışını engellemek gerekirdi. İktidar olursak usulsüz olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı verilen kişilerden vatandaşlıkları geri alınacak. Kazanmak için her yol mubahtır diyen ve iktidarla yeterli şekilde mücadele etmeyen bir muhalefet ile  karşı karşıyayız. Biz mücadelemizi kendi gücümüzle yapacağız” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinde, savaş sebebi ile Suriye’den kaçan iş insanı Mohammed Fanssa Mersin’den AKP milletvekili aday adayı olacağını açıklamıştı. Bunun üzerine ise Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ise ‘Boşuna aday olma seni de Suriye’ye geri yollayacağız” paylaşımında bulunmuştu.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Memur Antalya'dan kaçıyor"

"Memur Antalya'dan kaçıyor"