Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Taşbaş istifa etti

Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Taşbaş istifa etti

Av. Mustafa Taşbaş, İYİ Parti’den istifa etti. Antalya’da Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi olan Taşbaş, partisinden istifa etti. 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Taşbaş istifa etti
KAYNAK: Haber Merkezi

Taşbaş, istifasını bu sözlerle duyurdu: “Eveet…Kuruluşunda kendi çapıma göre emekler verdiğim ve meclis üyeliği yaptığım İYİ PARTİ üyeliğinden ittifak görüşmelerinden tutun-masadan kalkma-dönme vs ve gelinen son aşamada iki kutuplu siyasi yapıda, ittifaksız ve işbirliği yapılmadan ve bu konuda seçimlere tek başına girilmesi konusunda teşkilâtların görüşüne başvurulmadan ısrarlı açıklamalar yapılması ve gördüğüm lüzum üzerine 20 Kasım 2023 Pazartesi günü itibarı ile istifa etmiş bulunuyorum. Konyaaltı Belediyesi’nin bağımsız ve bağlantısız belediye meclis üyesi olarak görevime devam edeceğim. Saygı ile kamuoyunun bilgisine sunarım.”

2017'DE MHP’DEN İSTİFA ETMİŞTİ

Taşbaş, 2014’te MHP’den Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi olmuş ve MHP Grup Sözcülüğü yapmıştı. 2017’de ise referandum sürecindeki değerlendirmeleri nedeni ihraç talebiyle Isparta İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş ve partisinden istifasını vermişti.

29 Mayıs 2017’deki istifasında Taşbaş şunları kaydetmişti: “Bugüne kadar partimi hem kamuoyunda ve hem de Muratpaşa Belediye Meclisi’nde layıkı ile temsil ettiğim ve faydalı olduğum halde, anayasa referandumundaki hukukçu vasfımla yapmış olduğum değerlendirmeler nedeniyle (başka gerekçe bulamadıklarından olsa gerek) MHP Antalya İl Başkanlığı tarafından komik gerekçe olan ‘partinin gelişmesine mani olacak hareket ve davranışlarda bulunmak’ gerekçesi ile tedbirli olarak üyelikten kesin ihraç edilmem talepli olarak Isparta İl Disiplin Kurulu’na sevk edildiğimi öğrenmiş bulunuyorum. Bu isnadı kabul etmem mümkün değildir Çünkü partinin gelişmesine mani olacak hareket ve davranışlarda bulunanların ben ve benim gibi düşünen ve çalışan parti üyelerinin değil, 7 Haziran seçimlerinde 80 olan milletvekili sayısını 1 Kasım seçimlerinde 40 milletvekiline düşüren parti yöneticilerinin olduğunu düşünüyorum. Açıkladığım nedenle çeşitli kademelerinde uzun yıllar emek ve hizmet verdiğim MHP’den istifa ediyorum. İstifamın kayıtlara işlenmesini ve üyeliğimin düşürülmesini takdirinize arz ederim.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sakarya'da mahkeme kararı ile satılık 110 m² daire

Sakarya'da mahkeme kararı ile satılık 110 m² daire