Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Kemer'den Ters Ev, büfe ve otopark ihalesi

Kemer'den Ters Ev, büfe ve otopark ihalesi

Kemer Belediyesi Ters Ev, büfe ve otopark işletmelerini 3 yıllığına ihaleye çıkıyor. Devlet İhale Kanunu'na göre 3 yıllığına çıkılan ihalenin detayları haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer'den Ters Ev, büfe ve otopark ihalesi
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Antalya Kemer Belediyesi, Yeni Mahalle'deki 2 mülkü için ihaleye çıktı. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45.maddesine göre açık teklif usulü ihale yolu ile kiraya verilecek. 

İhale müracaat dosyalarının belirtilen tarihe ve saate kadar Belediye Veznesi'nde kabul edileceği ve kayıt numaralı alındılar karşılığında Kemer Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kira Takip Servisi’ne teslim edilecek. İhale müracaat dosyaları en geç 27 Ağustos 2024 Salı günü saat 16:15'a kadar verilecek. İhaleler 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü Saat: 10.00'da Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Salonu’nda Encümen üyeleri ve istekliler huzurunda yapılacak. 

Kemer Belediyesi'nin Atatürk Parkı'ndaki Ters Ev, büfe ve otopark işletmesi için açtığı ihaleye katılımın yoğun olması bekleniyor. Ters Ev ve büfenin yıllık kiralama bedeli 850.000 Lira'dan ihale edilecek. Kafeterya, otopark ve WC ve eklentileri (soyunma kabini, engelli WC) ise yıllık 1.500.000 Lira'dan ihaleye çıkacak. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 Milyon TL için aylık getiriler yükselişte! En yüksek getiri hangi bankada?

1 Milyon TL için aylık getiriler yükselişte! En yüksek getiri hangi bankada?