Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber HASTANE O İDDİAYA CEVAP VERDİ

HASTANE O İDDİAYA CEVAP VERDİ

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki yatak doluluk oranları üzerine yaptığı yorum, hastane yetkililerince, "Böyle sözler asılsızdır. Hastane ekibi olarak hasta bakım ve takibini başarıyla yürütüyoruz" şeklinde reddedildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
HASTANE O İDDİAYA CEVAP VERDİ

Haber merkezimize gelen ihbarda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin yatak doluluk oranlarını sebep göstererek bypass ameliyatı olmuş yakının 5 gün içinde taburcu edildiği iddia edildi. Gelen ihbarda Gülsen adlı bir sosyal medya kullanıcısının "Haziranda Akdeniz Tıp Kalp Damar Cerrahisi bölümündeydik. 16 Yaşındaki gencin kalbi iflas edip yapay kalp takılmıştı. Babası aşıdan sonra hastalandı ve düzelmedi bir daha dedi. Keza yatak bulunamadıgı için bypasslı hastalar ameliyattan 5 gün sonra taburcu ediliyor" iddiasına hastane başhekiminden cevap geldi.

HASTANE-2

"HİÇBİR HASTA YATAK OLMADIĞI İÇİN ERKEN TABURCU EDİLMEZ"

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre taburcu iddiaları yalanlandı. Hastane yetkilileri, "Yorumda bulunan kişinin tam olarak ne yaşadığını bilemiyoruz ama hastanemizde yatak doluluk oranlarını sebep gösterere hastaları erken taburcu etmemiz söz konusu değildir" dedi. 


SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akdeniz ihracatı büyüyor

Akdeniz ihracatı büyüyor