Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Erkan Baş, Selahattin Demirtaş’ın mektubunu paylaştı

Erkan Baş, Selahattin Demirtaş’ın mektubunu paylaştı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erkan Baş, Selahattin Demirtaş’ın mektubunu paylaştı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi’nde ziyaret etti. Ziyareti sonrası sosyal medyadan Demirtaş’ın selamlarını ileten Erkan Baş, Selahattin Demirtaş’ın kendi el yazısıyla kaleme aldığı mektubu da “Seçim çalışmalarımız arasında sevgili dostumuz Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ettim.  Herkese, hepimize sevgileri, selamları ve başarı dilekleriyle birlikte ekteki mesajı iletti.  Çok yakında özgür günlerde buluşacağız” sözleriyle paylaştı.

Selahattin Demirtaş’ın mektubu şöyle;

“Sevgili Erkan Baş’ın ziyareti vesilesiyle Türkiye İşçi Partili tüm yoldaşlarıma, kıymetli aday arkadaşlara selam, sevgilerimi iletiyorum.

Dışarıda olsaydım 29 Nisan’da Aydın’a Yeşil Sol Parti mitingine Erkan’la beraber giderdik. Bu durumda Erkan yoldaşım Aydın’a benim selamlarımı götürecek ve mitinge katılacak. Ben de TİP’in mitinglerine katılır ve yoldaşça, omuz omuza, kol kola mücadeleyi büyütürdük.

Olması gereken budur, ötesi yoldaşlığa zarar verir. Tüm arkadaşlarımızdan beklentimiz bu hukuka uygun davranarak beraberce mücadeleyi büyütmeleridir.

Herkese selamla, özlemle…

Başarı dileklerimle…

S. Demirtaş”

DAVUT KUNDUROĞLU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÜNAL ÇEVİKÖZ: SOYKIRIM İTHAMINI ASLA KABUL ETMİYORUZ

ÜNAL ÇEVİKÖZ: SOYKIRIM İTHAMINI ASLA KABUL ETMİYORUZ