Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN “SEN DE BİR EL AT”

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN “SEN DE BİR EL AT”

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Çelebi 11 ili etkileyen depremde afetzede engelli vatandaşların olumsuz koşullarının ortadan kaldırılması için “Sen de Bir El At” adı altında bir kampanya başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN “SEN DE BİR EL AT”

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Çelebi “Birlik olmak başlangıç, birlikte çalışmak başarıdır, gelin yaraları birlikte saralım” diyerek tüm yurttaşları yardımlaşmaya davet etti. 

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Başkan Çelebi yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “Onbir ilimizi doğrudan ve derinden olumsuz etkileyen yüzyılın felaketi niteliğindeki yaşadığımız deprem fırtınasının afetzede engelli vatandaşlarımız üzerindeki ileri derecede olumsuz koşulların ortadan kaldırılmasına bir parça da olsa destek olunması ve acil ihtiyaç duyulan desteğin ivedilikle sağlanması için “Sen de Bir El At” diyerek engelli bireylere yönelik acil destek için kampanyamızı başlattık. Deprem sonrası engelli duruma gelmiş bireyler ve engelli olup da depremi yaşamış bireyler iki kat etkilendiler. Engelli bireylerin insani temel ihtiyaçlarını giderebilmek için kullanmak zorunda oldukları tekerlekli sandalyesi, bastonu, koltuk değneği, protezi, ortezi, beyaz bastonu, işitme cihazı gibi malzemeleri de depremden zarar görmüş, enkaz altında kalmış veya kullanılamaz duruma gelmiştir. Depremden etkilenmiş engelli bireylerin yardımcı araç-gereçlerinin acilen temini için katkıda bulunmak, omuz omuza vermek ve bir el atmak gerekmektedir. Birlikte daha güçlüyüz. Sizlerin küçük bir desteği başkasının engelsiz yaşama ilk adımı olabilir. Bu temel insani ihtiyaçların ivedi bir şekilde giderilmesi gerekmektedir. Birlik olmak başlangıç, birlikte çalışmak başarıdır, gelin yaraları birlikte saralım” dedi.

depremdeengelliolmak_poster_yatay

CENGİZ SAVAŞERİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: "Bir gün beni davet et, anlatayım"

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: "Bir gün beni davet et, anlatayım"