Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber DİMASH’A SAHTE BİLET ŞOKU

DİMASH’A SAHTE BİLET ŞOKU

Çin tarafından parlatılan Kazak Şarkıcı Dimash, Türkiye’deki ilk konserini Antalya’da verecek. Ancak konser tarihi belli olmadan internet üzerinden sahte bilet satışı başladı. Resmi biletler ise bugün satışta.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DİMASH’A SAHTE BİLET ŞOKU

Kazakistanlı pop star Dimash , Önümüzdeki mayıs ayında Antalya’da bir konser verecek. Organizasyon firması, Türkiye’de yaşayan doğu bloku vatandaşlarının bu konsere büyük ilgi göstermesini beklerken, konser için mekan arayışı da sürüyor. Ancak; dijitalleşen dünyanın sahtecilik etkisi burada da kendini gösterdi.

Sanatçının Dimash.news adlı resmi İnstagram hesabından, Ticket4me.ru adlı bir siteden sahte bilet satışı yapıldığı duyurulup, sanatçının hayranları “ 21 Ocak Dimash’ın, tam 6 yıl önce, “I am Singer” yarışmasının ilk yayını gerçekleşti. Bu tarihin şerefine bilet satışların 23 Ocak günü saat 12.00’de başlayacağını duyurmaktan mutluluk duyarız” cümleleriyle duyuruldu. Açıklamada, 21- 27 Ocak tarihleri arasında DİMASH4721 promosyon kodu ile hangi şehirden alınırsa alınsın bilet satın alacaklara sanatçının imzasını taşıyan özel bir hediye de verileceği duyuruldu. Kazakistan’da doğup 2017’de Çin’deki ses yarışması ile ünlü olan 28 yaşındaki genç ve güçlü ses Dimas’ın Antalya konseri için Türkiye’nin her yerinden izleyici gelmesi bekleniyor.

Nizamettin ÖZMEN

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Sulama yetersiz, toprak verimsiz”

“Sulama yetersiz, toprak verimsiz”