Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Avrupa’nın artığını giyiyoruz

Avrupa’nın artığını giyiyoruz

Türkiye’de artan enflasyon ve düşen alım gücü sonrası tekstil sektöründe artan maliyetler sonrası vatandaş kıyafet almakta zorluk çektiği için ikinci el pazarlarına akın ediyor. İkinci el kıyafet alış verişi gerçekleşen pazarlarda yurt dışından gelen ürünlere talebin daha fazla olduğunu dile getiren pazarcılar kıyafetin daha kaliteli olduğunu belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Avrupa’nın artığını giyiyoruz

Yurt dışından tırlarla geldiği iddia edilen kullanılmayan, piyasaya sürülmeyen hatalı ürünler veya ikinci el ürünlerin Türkiye’de satışı bit pazarlarında gerçekleşiyor. Tüketicinin son dönemlerde ikinci el kıyafete yönelmesi sonrası ikinci el fiyatlarında da artış yaşanırken yurt dışından gelen ürünler daha çok tercih ediliyor. Antalya yerelinde haftanın belirli günleri kurulan bölgesel pazarlarda vatandaş ikinci el kıyafet almak için pazara geliyor.

“KIYAFET ALMAK ZORLAŞTI”

Antalya’da kaldırımlara kurulan pazarlarda vatandaşa sunulan yurt dışından gelen ürünler hakkında bir vatandaş, “Kumaşı, dikişi ve kullanım ömrü daha uzun oluyor. Her ay kıyafet alamayacağımız için aldığımı kıyafetin daha kaliteli ve uzun ömürlü olması bizim için önemli. Yurt dışından gelen kıyafetler kendisini renginden, dikişinden ve kumaşından belli ediyor. Maalesef artık mağazalardan alış veriş yapmak güç bir hale geldi. Bizde kıyafetimizi ikinci el pazarlarında alıyoruz. Hatta daha ekonomik olsun diye yaz ayı için kullanılan kıyafeti kışın; kış ayı için giyilecek kıyafeti de yazın alıyoruz bu şekilde biraz daha ucuza geliyor” diye konuştu.

 

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DİMASH’A SAHTE BİLET ŞOKU

DİMASH’A SAHTE BİLET ŞOKU