Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber ASAT’ta kritik toplantı

ASAT’ta kritik toplantı

29 Kasım Salı günü yapılacak Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Devam Meclisi öncesinde Antalya’nın su tarifesini belirlemek üzere yarın Plan ve Bütçe Komisyonu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında toplanacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ASAT’ta kritik toplantı

Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nin (ASAT) teklifi 23 Kasım Çarşamba günü komisyon toplantısında görüşülecek. Basına kapalı olacağı belirtilen toplantıya Meclis’te üyesi bulunan partilerin il başkanları ve yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcıları katılabilecek.

Muhittin_BÖCEK_(cropped) (1)

Konuyla ilgili gazetemize konuşan ASAT Genel Müdür Yardımcısı Recep Çalı, “Komisyon toplantısı 23 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleşecek. Basına kapalı olacak. Komisyon ile çalışılacak, kademe düzenlemesini konuşacağız. Bizim konuyla ilgili bir önerimiz var, komisyona bir bilgilendirme yapacağız. Bu bilgilendirmeye Meclis’te üyesi bulunan tüm siyasi partilerin il başkanları katılabilecek. Siyasi partilerin yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılarının toplantıya katılmasını isteyeceğiz. Çalışma sonucu bilgilendirmenin ardından komisyon kendi çalışmasını yaparak, Meclis’e rapor halinde aktaracak ve devam meclisinde de konu görüşülecek” dedi.

recep çalı 2

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YETKİLİLER DUYUN! 'BAHÇEMİZ İŞGAL EDİLDİ'

YETKİLİLER DUYUN! 'BAHÇEMİZ İŞGAL EDİLDİ'