Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber AKSAV emekçileri 'eylem' dedi

AKSAV emekçileri 'eylem' dedi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 7-14 Ekim'de düzenleyeceği Altın Portakal Fim Festivali'ne sayılı günler kala, 9 yıldır hak mücadelesi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kurucusu ve başkanlığında uzun yıllar faaliyet gösteren Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) çalışanları eyleme hazırlanıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKSAV emekçileri 'eylem' dedi

"Altın Portakal Film Festivali eski çalışanları olarak 9 yıldır hak mücadelesi veriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kurucusu ve başkanlığında uzun yıllar faaliyet gösteren Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) çalışanları olarak, 2014 yılında vakıf kapanıyor gerekçesiyle işten çıkarılmış ve aradan geçen 9 yıla rağmen, tazminat dahil hiçbir özlük hakkımız verilmemiştir" diyen çok sayıda AKSAV çalışanı, 31 Temmuz Pazartesi günü eylem yapacak. 

EYLEM BELEDİYE ÖNÜNDE 
"Altın Portakal Emekçileri ve Disk Sosyal İş Sendikası üyeleri olarak, sesimizi duyurmak yasal haklarımızı almak için, Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde eylem kararı almış bulunmaktayız" diyen AKSAV emekçileri, sosyal medyadan da seslerini duyurmaya çalışıyor. Eylemin,  31.07.2023 Pazartesi günü saat 10:30'da Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde yapılacağı öğrenildi. 

Muhittin Böcek Başkanlığı'ndaki Antalya Büyükşehir Belediyesi yönetiminin nasıl bir karar alacağı ve tavır göstereceği merak konusu. 

Songül BAŞKAYA 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım Bakanlığı'ndan o görüntülere inceleme

Tarım Bakanlığı'ndan o görüntülere inceleme