Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Bu yeni isim 100'üncü Yıla çok yakışacak

Bu yeni isim 100'üncü Yıla çok yakışacak

ABB Meclisi Eylül Ayı Devam Toplantısı’nda meclis üyeleri Antalya Stadı’nın adının Antalya Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesi önerisini oy birliğiyle kabul etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bu yeni isim 100'üncü Yıla çok yakışacak

Arda KIR

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Devam Toplantısı’nda gündemin 2’nci maddesinde yer alan Antalya Stadyumu’nun adının Antalya Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesinin önerilmesi ile ilgili maddenin AKP Grubu tenis, okçuluk sahalarını ve 10 bin kişilik spor salonunu kapsayacak şekilde ‘Atatürk Spor Kompleksi’ olarak değiştirilmesini önerdi.

Büyükşehir Meclisi devam toplantısı (2)

“ATATÜRK SPOR KOMPLEKSİ OLSUN”

AKP’li Nafiz Tanır konuyla ilgili olarak, “Atatürk isminin, büyüklüğüne, saygınlığına içeren yerlere verilmesi gerek. Bu konuda bütün meclis üyeleri umarım bana katılıyordur. Atatürk isminin büyüklüğünü, asaletini, saygınlığını taşıyan yerlere ismi verilmeli. Bu alanda sadece stat yok. Bu alanda spor salonu da var. 10 bin kişilik salon iki büyük organizasyona ev sahipliği yaptı. Bu salon ciddi organizasyonlara ev sahipliği yapıyor ve 30 bin metrekare okçuluk sahası var. Bir de 10 bin metrekarelik tenis kortu var. Grup olarak bütün bu alana Atatürk Spor Kompleksi adının verilmesini önerelim. Hepsi aydı parsel üzerinde. Bu alana Atatürk Spor Kompleksi adının verilmesini öneriyoruz” dedi. Tanır’ın söylemine katılan Meclis alanın adının Atatürk Spor Kompleksi olarak değiştirilmesi yönündeki önerisini oy birliği ile kabul etti.

“ANTALYA’YA HAYIRLI OLSUN

Başkan Muhittin Böcek: “Göreve geldiğimizde hemen stadın karşısında AKM adı altında Antalya Kültür Merkezi yazıyordu. Burası için Atatürk Kültür Merkezi önerisini yapan da benim. Benim fikrime oy birliğiyle destek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Muhittin Böcek olarak önerge verdim biliyorsunuz. Gündeme alan önerge veren birisi olarak duyarlılığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu alana isim verme yetkisi bizde değil, ilgili bakanlıkta. Biz öneri sunuyoruz. Bu öneri Büyükşehir Belediye Meclisi’ne yakışır şekilde Atatürk Spor Kompleksi olarak oy birliğiyle kabul edildi. Antalya’mız için hayırlı olsun” dedi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS DESTEĞİ

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülen gündem maddelerin de yer alan öğrencilere burs verilmesi konusu da görüşüldü. 8 Ay boyunca üniversite öğrencilerine aylık bin TL veya iki kez 4 bin TL olmak üzere toplam 8 bin TL burs verilmesi de oy birliği ile kabul edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karanlığa karşı barikatta birleşelim

Karanlığa karşı barikatta birleşelim