Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Mersin Mersin İdman Yurdu'nun efsaneleri İz Bırakanlar Müzesi'ni gezdi

Mersin İdman Yurdu'nun efsaneleri İz Bırakanlar Müzesi'ni gezdi

Mersin'de İz Bırakanlar Müzesi'nin çok özel konukları vardı. Mersin İdman Yurdu odasında geçmişi hatırlayan efsaneler duygulandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin İdman Yurdu'nun efsaneleri İz Bırakanlar Müzesi'ni gezdi
KAYNAK: İHA

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 'İz Bırakanlar Müzesi', Mersin İdman Yurdu'nun efsane futbolcu ve teknik direktörlerini ağırladı. Müzenin Mersin İdman Yurdu odasında geçmişi hatırlayan efsaneler, duygu dolu anlar yaşadı.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir, Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ve Mersin İdman Yurdu'nun efsane futbolcuları, tarihi bir Mersin evinin restore edilerek oluşturulan müzeyi ziyaret etti. Akdeniz Belediyesi İz Bırakanlar Müzesi, Mersin tarihine dair önemli izler taşıyan isimleri yaşatarak çeşitli yaş gruplarından ziyaretçilerini ağırlıyor.

Mersin İdman Yurdu'nun Efsaneleri İz Bırakanlar Müzesi'ni Gezdi

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Mersin İdman Yurdu'nun efsane oyuncuları ve teknik direktörleri ile birlikte müzeyi gezdiklerini belirtti. Müzenin bir bölümünde Mersin İdman Yurdu'nun hikayesinin anlatıldığını ifade eden Gültak, efsane futbolcuların geçmişteki maçları ve anılarını canlandırdıklarını, duygu dolu anlar yaşandığını söyledi. Başkan Gültak, tüm Mersinlileri İz Bırakanlar Müzesi'ni ziyaret etmeye davet etti.

Mersin İdman Yurdu'nun efsane oyuncularından Ayhan Öz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ilk defa geldiği müze için Başkan Mustafa Gültak'ı tebrik ederek, Mersin İdman Yurdu'na ait üst kat ile tarihi alt katın bir araya getirilmesinin büyük emek gerektiren harika bir iş olduğunu dile getirdi.

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan da Mersin'de iz bırakmış, emeği geçmiş insanları bir arada görmekten dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. İz Bırakanlar Müzesi'nin detaylı ve güzel bir çalışma olduğunu belirten Kızıltan, emeği geçenlere teşekkür etti.

Mersin İdman Yurdu eski Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan da müzenin anlamlı ve güzel olduğunu, burada kendilerini ve arkadaşlarını görmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. İz Bırakanlar Müzesi, Mersin İdman Yurdu'nun unutulmaz anılarını yaşatarak ziyaretçilerine duygu dolu anlar sunmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur Salda Gölü bölgesine kızıl geyikler bırakıldı

Burdur Salda Gölü bölgesine kızıl geyikler bırakıldı